烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問沙田新城市廣場附近邊間酒樓飲早茶又平又好食?

如題!
thx!
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

別墅

Re: 請問沙田新城市廣場附近邊間酒樓飲早茶又平又好食?

有無人知道呀?
thx!!!
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

洋房

我覺得近沙田大會堂果間幾好,又夠大,又裝修完幾靚,不過忘記咗叫咩名。同埋記得帶多件外套,因D冷氣幾凍!

別墅

咁請問貴唔貴呀食野?

gramm 寫道:
我覺得近沙田大會堂果間幾好,又夠大,又裝修完幾靚,不過忘記咗叫咩名。同埋記得帶多件外套,因D冷氣幾凍!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

沙田中心有間好似叫皇都(近麥記),裝修前真麻麻(環境+食物),裝修後 Ok 喎,價錢都唔太貴,我見成日都有人等位嘅。不過有時要搭枱。

洋房

唔係好貴咋,不防一試!!

memecat 寫道:
咁請問貴唔貴呀食野?

[quote]
gramm 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至