跳至

首頁

尾頁

別墅

有無住荃灣的bb 2008年會報讀N1, 入黎Chart下~~

本人住荃灣, 想2008年幫bb報讀n1, 但荃灣都好似冇咩choice. 請問有冇mami 有好介紹

大宅

Re: 有無住荃灣的bb 2008年會報讀N1, 入黎Chart下~~

Hello! 我都煩緊俾Baby讀邊間好.

你可以上以下website check下啦:
http://embhsc2.hkedcity.net/kindergarten/

jlie

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 有無住荃灣的bb 2008年會報讀N1, 入黎Chart下~~

sarah622 寫道:
本人住荃灣, 想2008年幫bb報讀n1, 但荃灣都好似冇咩choice. 請問有冇mami 有好介紹

hi~我bb都會係2008年報讀n1,荃灣n1真係唔多(半日)
我就報左旭輝(荃景),但由於佢冇學卷,所以k1就會轉校 :wink:

複式洋房

噢...me too ?-(
我都頭痛緊呢個問題...你地有咩好介紹, 比D意見呀

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

以我所知的tw n1:
旭輝(荃灣中心)半日&全日
旭輝(荃景)半日&全日
救世軍 全日(但一出世就要報 :lol: )
仁濟 全日
迦南(祈德) 但只收2.5歲n1

別墅

請問大家知唔知荃灣有咩幼稚園大部份畢業生入到官小?

首頁

尾頁

跳至