跳至

首頁

尾頁

別墅

阿b而家食幾安奶?

我個b食9oz,佢好似仲可以食多d咁,但個樽最多得9oz渣!

男爵府

Re: 阿b而家食幾安奶?

我個囡最少都會食8-9安, 但係如果你將個大奶樽啲奶開到頂既話係10安架啦~ 我個女臨瞓前嗰餐奶, 最少都要食11安, 前晚仲要食14安先肯瞓呀~

別墅

我係全泵型奶媽,阿b每日第一、三餐食8-9安(net)、臨

大宅

嘩,乜你地D小朋友可以食咁多奶ga...我個仔一日三餐奶加埋都係食得18-20安咋!

別墅

咁大食~勁~
446948 寫道:
我個囡最少都會食8-9安, 但係如果你將個大奶樽啲奶開到頂既話係10安架啦~ 我個女臨瞓前嗰餐奶, 最少都要食11安, 前晚仲要食14安先肯瞓呀~

子爵府

fanfanlau 寫道:
我個b食9oz,佢好似仲可以食多d咁,但個樽最多得9oz渣!

fanfanlau,我個小豬B同你個B一樣,食完9oz後仲可以食多D呀!

別墅

頭2餐係8安,臨瞓一餐係7安,共23安一日加2餐粥

其實我覺得亞b係食到多d,不過我驚佢食得太多會嘔,所以唔敢俾佢食

大宅

0700 八安奶﹝八安水不過有九安奶﹞
1100 一碗粥
1500 八安奶
1845 一碗粥
1900 - 2000 吃我們的晚餐
2045 四安奶﹝本來六安,但近日可能晚餐時吃得太多,會剩,所以改給四安﹞

有時下午會給他生果!

別墅

嘩!!!! 你哋DB食咁多奶嫁!!!!

我果隻加埋夜奶三餐奶先食16安到, 一餐最多食到6安,每日兩餐爛飯仔加雜糧(生果, 面包之類), 不過雜糧多多都食得落

不過佢都有成24-5磅, 係大碼B一個......

首頁

尾頁

跳至