自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

請問有沒有好的睇支氣管病醫生呀!

我到現在足足病左一個月,都睇不好,不知有沒有好的醫生是睇(支氣管炎)介紹呢?希望九龍或新界區.

thx

大宅

Re: 請問有沒有好的睇支氣管病醫生呀!

中環有個高興基醫生, 我個女由細到大都係睇佢, ok, 夠細心!
我兒生仔有支氣管的問題, 一食凍野就大件事...
之後睇左高醫生, 依家大約半年都無野...當然唔可以食太凍的東西啦! 你可試下

大宅

2019新春慶豚圓

旺角中心一期有個潘錦輝e生, 好好人!好有e得! 好細心!解釋得好詳細!佢睇氣管和敏感問題都幾好!
在壓力中仍能平靜,在忙碌中仍能悠閒,在失敗中仍能歡笑,在逼迫中仍能屹立,上帝的兒女何等有福。
在絕望中仍有盼望,在冷漠中仍有關懷,在困境中仍有出路,在死亡中仍有生命,上帝的兒女何等有福。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

請問再有沒有其他醫生呀!

thx

男爵府

我個女都女睇潘醫生~~~ 佢真係幾好~~~ 唔錯

別墅

元朗 利知行,非常專業

伯爵府

小肥豬 寫道:
我到現在足足病左一個月,都睇不好,不知有沒有好的醫生是睇(支氣管炎)介紹呢?希望九龍或新界區.

thx

係jordan家賓大廈13樓有個王日詳e生幾好!

大宅

小肥豬,

我上次咳左二個月( 支氣管炎 ) ,睇好多醫生都睇不好.
最後, 我弟婦介紹我睇江炳輝 ( 氣管專科 )
睇左2次好番, 好多人睇佢.

江炳輝醫生醫務所
電話:2394 6710
太子康齡大廈 ( 太子mtr 京港洒店出口 )

你可以去試下, 祝你早日康復 !

首頁

尾頁

跳至