婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無jm 6298 會動主add 你地fb..
就算想睇孫相都唔洗連我覺得係屬於自己私人空間的社交圈子都要監控埋丫嘛…?!
真係好想好想拒絕邀請!!

大宅

回覆:6299 add 左我fb!

無問題 佢有佢add 你扮唔知 你話你好少上

kalonice    發表於 14-1-17 21:22

水晶宮

你唔accept,佢無你符架.
佢問起,咪話呢排無上FB囉.
如果佢夾你即時係佢地面前上FB,就扮唔記得左密碼,要返屋企睇番本記事簿先囉.

偷懶喵星人    發表於 14-1-18 10:34

水晶宮

逼得緊要,add完再block都仲得呀.
佢地問起,就話FB唔知點解囉.可能FB痴左線,系統有問題囉.

複式洋房

有次post 張攬住仔仔佢笑得好開心相。
6299秒速留言話"最衰每次一抱走就喊呢,曳"
仔仔當時8個月。認媽媽。痴人。
6299每次一見到仔仔實又秒速跑走去仔仔見唔到我的位置。緊係喊啦大佬!!
想留言串佢地又會俾人話無禮貌
唉 完全搞到自己唔想再post任何野!!

禁止訪問

複式洋房

回覆:方方媽媽 的帖子

本身之前開左個仔仔fb 專for post 佢相同朋友分享,6299 又走去add.
1add完已經唔想再post 所以del 左。
諗住可以避開佢地。。。誰不知會這麼痴纏!!

複式洋房

回覆:wongmw 的帖子

係咪係你男友fb 睇你d post ar?!
真係好怕人窮追猛打

大宅

陪月勳章

另開一個account add佢地囉, 而係好多人都係friend一個account, 屋企人一個account, 玩game一個account架啦.

珍珠宮

引用:逼得緊要,add完再block都仲得呀.佢地問起,

原帖由 方方媽媽 於 14-01-17 發表
逼得緊要,add完再block都仲得呀.
佢地問起,就話FB唔知點解囉.可能FB痴左線,系統有問題囉. ...
我試過啦,佢哋竟然叫c6幫佢哋

大宅

add完再unfriend,
add幾多次unfriend幾多次,無問題架,我覺得係私人野黎,無義務應酬

水晶宮

唔好ADD呀.我就係ADD左99,姑9.而家一失足成千古恨.初初好似冇野咁,ADD你個FB睇下相,點知之後我無論發表咩偉論,姑9一定9秒9內留言問我點解咁講.仲會向99報串.有次我唔舒服冇同佢地食飯,喺FB打左當晚個夢景,但冇寫明係夢,話去左邊到邊到,當晚99就話我唔係唔舒服咩,食飯就唔舒服,去邊到邊到就得.當堂O晒

複式洋房

引用:唔好ADD呀.我就係ADD左99,姑9.而家一失足成

原帖由 貧窮媽媽 於 14-01-17 發表
唔好ADD呀.我就係ADD左99,姑9.而家一失足成千古恨.初初好似冇野咁,ADD你個FB睇下相,點知之後我無論發表咩偉 ...
我都覺得好煩,好似俾人check住晒,完全唔鐘意e d 感覺!

複式洋房

千祈唔好做哩d傻事,人地阿媽都有主動send fd request俾我,但我一於當時運高睇唔到,唔會add但亦唔會reject,就由得個fd request一直係度,免得reject完佢轉個頭又再send過。

男爵府

我都係無add佢,不過全部親戚都common fd, 有時tag c6 既嘢佢必定勁快讚同留言囉。好似無晒私隱,唉。。。

仲有啱啱結婚週年 ,個99 喺佢fb post咗我哋註冊當日張相,寫咩結婚週年快樂,頂吖,未問過人就亂post我張相上去。老公仲開俾我睇仲好開心添

lemontea520  咁..你99又真係為你地開心既~~~~  發表於 14-1-18 01:10

大宅

我C6的親友戚朋都來Add哂我……
我又無咩抗拒喎!
當然,也試過誤會D說話or開戰!
不過,一家人,(我)無隔夜仇……
所以大家仍相處溶合
有次我C6串我串上腦……串唔停(佢好得戚)
我99重幫我串返C6添

禁止訪問

伯爵府

引用:有無jm+6298+會動主add+你地fb..就算想睇孫

原帖由 yuenting168 於 14-01-17 發表
有無jm 6298 會動主add 你地fb..
就算想睇孫相都唔洗連我覺得係屬於自己私人空間的社交圈子都要監控埋丫嘛 ...
扮睇唔到......

男爵府

BB防敏心得分享勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

有,佢地add 我,我冇拒絕冇authorize, 你一拒絕佢地下次可以再add過,咁會好覺眼你唔authorize佢,我就唔理佢,佢地問咪話自己少玩唔知佢地有add過自己。不過佢地都有add c6,你將d 仔女相upload去c6 Facebook俾佢地睇咪算囉。

子爵府

有Add我,冇理佢

首頁

尾頁

跳至