婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我係將d親戚group埋一齊 d post唔想比佢地睇就set privacy 到而家都相安無事

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:6299 add 左我fb!

開多嗰AC

公爵府

引用:逼得緊要,add完再block都仲得呀.佢地問起,

原帖由 方方媽媽 於 14-01-17 發表
逼得緊要,add完再block都仲得呀.
佢地問起,就話FB唔知點解囉.可能FB痴左線,系統有問題囉. ...
係呀!我都block q左6299個FB:pppp:

男爵府

我 6299 係原始人...HAAHAA 仲係用緊黑白 MON 電話, 不過就日日要我老公 SEND 相去姑 9 電話俾佢地睇

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

佢地知我有, 99有FB, 少用, 亦唔會add我, 可能知我會reject

大宅

我反而好好利用左FB.

我99冇FB account 的, 但姑9有而且我add 左, 我明知姑9係一個8婆, 無時無刻都monitor 住fb各人既status, 即刻8比佢媽知, 講是講非.

我就成日專登向fb post 我同娘家聚會既開心相. 又生日又cake又party又bbq又做節.....

等你知道我錫到我娘家燶. 激下佢都好. hehe

大宅

BK Milk勳章

嘩。。我一定唔會架,殺左我啦,我好怕佢地亂up野全世界都見到

佢地add過我,我唔accept,佢地兜口兜面問過我,我話收唔到喎,有咩?:pppp::pppp:

侯爵府

hashtag影視迷勳章

唉,我唔止6299,連C6所有其他親戚都add晒。所以好耐都無喺FB寫過野了...

男爵府

BK Milk勳章

我老公幫我add咗99,有時我like /comment 咗朋友嘅相/post,我99會問番我係咩黎

別墅

C6比左部ipad佢,我負責download小說同相比佢,有幾次C6話裝寬頻比佢再幫佢開FB account,我次次拒絕,話就話佢老人家會唔識用,會日日打黎問點用,事實係我怕佢add我,平時已經煩,仲昅我FB的話會更煩!有次佢話想用FB同大家whatsapp,想要部smartphone,我立即當住十幾個親戚面前講smartphone好貴架,月費又唔平,佢立即收聲,我真係好怕,怕到連電話都專登唔接,講少少野長篇大論都未入正題

別墅

引用:逼得緊要,add完再block都仲得呀.佢地問起,

原帖由 方方媽媽 於 14-01-17 發表
逼得緊要,add完再block都仲得呀.
佢地問起,就話FB唔知點解囉.可能FB痴左線,系統有問題囉. ...

伯爵府

引用:我反而好好利用左FB.+我99冇FB+account+的,

原帖由 大波大 於 14-01-21 發表
我反而好好利用左FB.

我99冇FB account 的, 但姑9有而且我add 左, 我明知姑9係一個8婆, 無時無刻都monito ...
我reject 左6299 request, 就係唔想佢睇到我帶bb 見娘家親戚,我姑9 唔係8婆,但會開心share 亞囡d 相俾99 睇,睇多幾次99 就會發癲話女家成日見先係親,男家果邊又唔親。

就算我未有bb 都成日同自己親戚食飯見面,男家莫講話我地後生,佢自己咪頂多一年見一次,但我一生完就想囇孫,我先唔會俾我個女去soso

別墅

add完再unfried!!add完再unfried!
佢地想睇個孫d相, 我已經開咗個pages專放阿b d相架啦,仲add我把鬼咩,我唔想我去邊check-in都比佢地知囉....:pppp:

男爵府

我6299暫時仲未識玩FB,
雖然我無係fb講過2老壞話,
不過佢地add我, 我都唔會accept,
唔想俾佢地知道我太多野

大宅

牛年勳章

可以accept...我大伯都有add我
但我次次出post都set 限制..佢永遠都睇唔到..hehee

別墅

我有add, 平日好少係fb講家事,公事,只有小朋友相咋

別墅

我都比我個麻煩99 add左fb,佢成日都like我d野,但我從來都唔會like佢d相,
妳可以add佢但當睇佢唔到囉。

大宅

回覆 yuenting168 的帖子

系我就拒絕唔add.無咩唔好意思既.就系唔add.

大宅

引用:有無jm+6298+會動主add+你地fb..就算想睇孫

原帖由 yuenting168 於 14-01-17 發表
有無jm 6298 會動主add 你地fb..
就算想睇孫相都唔洗連我覺得係屬於自己私人空間的社交圈子都要監控埋丫嘛 ...
有呀,99已add左,所以而家講野都要小心啲。

水晶宮

我62都有add我FB,我Ok喎,我地好fd。
99冇FB。

首頁

尾頁

跳至