夫婦情感

跳至

首頁
12345...19

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 好掛住老公呀∼∼∼

我都知做人媽媽好大責任,所以我會努力去行,但係一唔開心嘅時候,自己就好難再撐落去,我都相信老公會係我身邊默默咁支持我,但一個人始終都好難~~~

我有咩唔開心一定上黎同你地傾~~
bebesilver 寫道:
阿藍, 頭先我上左你個blog, 大約都知你咩事, 做媽媽要揹責任, 過程會有好多開心, 唔開心, 但我相信你只要心諗住你既老公, 就會感到佢響你身邊默默支持你!! 你乖啦, 有咩唔開心, 就上黎bk傾, 你不會係一個人過架~~ 支持你~~ :mrgreen:

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我會好比心機湊大對仔女~~~
thank you~~~
bryan-媽媽 寫道:
阿藍,
堅強d呀!
比心機湊大2個小朋友.
bryan-媽媽會支持你ga !

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我會堅強落去~~~
我會小心照顧自己~~ :-( [quote]
kayingivy 寫道:
我睇

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我有好多時都撐唔住,但一諗到自己仲對仔女,就會放鬆d
:-(
post-it 寫道:
唔知點安慰你,因為真係會由個心痛出黎...一個人頂唔住既時候就諗下d細路,咁你又會有力繼續...支持支持

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今日返我嬤嬤度做節食飯,我大姨婆問我老公去左邊..........
我真係唔識答,只有喊..........
好唔開心呀.........突然之間比人問起
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( [quote]

大宅

你1定要堅強呀,,,
雖然我唔知你發生咩事~
e家都仲係過度期..過左就會好好多架啦

公爵府

阿藍, 你對小朋友仲細, 好需要你的照顧, 我知你可以好堅強撐下去, 你唔好驚, 佢會一直守謢著你地. 而且好多媽咪會支持你, 你有咩唔開心 有咩需要你講出黎, bk媽咪好樂意幫你. 傷心過後要好好面對同計劃日後的生活.
恭賀新禧,迎春接福!

伯爵府

魅力王子

阿藍2006 ,

i just give message in your babyhome website^^

別墅

阿藍2006,
妳一定要勇敢生活下去, 支持妳架!!!

男爵府

畀面勳章

阿藍,加油呀,支持妳!
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

別墅

你們絕不孤單,你老公已變成你們的守護天使,守在你的身邊。為了子女請好好生活下去,我們這裡的媽咪們個個都支持你。

記住:哭有時、笑有時、吃有時.........將思念化為力量吧!

別墅

你們絕不孤單,你老公已變成你們的守護天使,守在你的身邊。為了子女請好好生活下去,我們這裡的媽咪們個個都支持你。

記住:哭有時、笑有時、吃有時.........將思念化為力量吧!

子爵府

阿藍2006:

你老公只係去咗好遠旅行, 佢而家好開心, 你唔使掛住佢啦! 佢最想你現在好似佢咁開心, 佢最唔鍾意見到你喊, 佢會係你守護天使, 有佢永遠保護你和你對小寶貝, 你一定要撐下去! 支持你, 祝福你!

複式洋房

阿藍2006 寫道:
我都知做人媽媽好大責任,所以我會努力去行,但係一唔開心嘅時候,自己就好難再撐落去,我都相信老公會係我身邊默默咁支持我,但一個人始終都好難~~~

我有咩唔開心一定上黎同你地傾~~[quote]
bebesilver 寫道:
阿藍, 頭先我上左你個blog, 大約都知你咩事, 做媽媽要揹責任, 過程會有好多開心, 唔開心, 但我相信你只要心諗住你既老公, 就會感到佢響你身邊默默支持你!! 你乖啦, 有咩唔開心, 就上黎bk傾, 你不會係一個人過架~~ 支持你~~ :mrgreen:
[/quote]

亞藍:
你要相信天賜給你一對活潑的寶貝就是你的天使, 看守你一也會試探你, 總是帶給你驚喜.
人, 是要活在當下, 放眼將來. 希望你可以活得開心~~記得有咩就上黎傾!

複式洋房

阿藍2006,

你所承受的,你老公會明白,好好教育你的孩子,
大家都會祝福你!

複式洋房

阿藍2006
明白妳一定係好難接受妳老公離開的事實,亦可想像到妳一定感覺好孤獨. 如需要的話,多上BK來分擔妳的唔開心,大家都會祝福妳,支持妳!
Best Wishes!

禁止發言

大宅

咁多bk媽媽都咁支持你,你一定要行落去呀!以後多d上來同我地傾計,舒發下心情,我係夜遊人黎,佢地叫我夜遊蛋或者''衰野2號'',你夜d上來都無問題架!我都可以陪下你,但最好就梗係養多d精神去好好湊你對小寶貝啦!

唔開心就喊出黎,唔好死忍,人要面對痛楚,將來才不致被過去苦苦追討,要重新開始唔係無辦法,時間就係最好既藥,不要停下,只要前進,請你加油!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

點解你好似真係知道我老公d嘢..........
我老公佢真係唔鐘意見到我喊
佢亦都好想我可以佢咁開心做人
lalua 寫道:
阿藍2006:

你老公只係去咗好遠旅行, 佢而家好開心, 你唔使掛住佢啦! 佢最想你現在好似佢咁開心, 佢最唔鍾意見到你喊, 佢會係你守護天使, 有佢永遠保護你和你對小寶貝, 你一定要撐下去! 支持你, 祝福你!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都希望過左個過度期我會開心d.....
但唔知可唔可以?? :-( :-(
mandyyyyy83 寫道:
你1定要堅強呀,,,
雖然我唔知你發生咩事~
e家都仲係過度期..過左就會好好多架啦

首頁
12345...19

尾頁

跳至