跳至

首頁

尾頁

別墅

Are your bb start to 認人 ?

My girl starts to 認人 la. When she meet straighters, 會喊 and 驚人 :-( :-( :-(

禁止訪問

Re: Are your bb start to 認人 ?

大宅

嘩你個bb咁快就開認人啦,咁犀利

我個囡囡仲未開始認人,不過每次佢見到人(除咗我、我老公同埋日頭照顧佢既太太之外)佢都眼甘甘望實人,個樣就好似係喥唸緊呢個係邊個,佢識唔識既,十幾秒之後先識有反應同人哋笑,有時見到佢都覺得好笑

男爵府

我個女之前未夠3個月就認人喇...
我同工人同老公抱就好開心...笑唔停...
當婆婆亞姨一抱, 佢就喊到收唔到聲, 人地望下佢都唔得...
之前試過要即刻帶佢番屋企先肯收聲...
所以希望bb 多d 見唔同o既人, join 左兩班playgroup...
希望快d 同其他人玩...

大宅

自從放完產假復工后, 囡囡就由公公,婆婆湊, (同我哋一齊住), 二星期前開始, 囡囡開始認人, 我放工返黎抱佢, 佢就喊晒口, 有時仲喊到收唔到聲, 直至公公 / 婆婆 抱返為止..... 好傷心呀 :-( :-( :-( 我哋已經晚晚見, 佢都唔認我....
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

大宅

我個女都開始認人
雖然,婆婆每日都帶佢去飲茶,照計已經接觸好多陌生人,但係當佢被平時少見d人抱住,唔夠10秒,即刻偏咀,再過多10幾秒后就擘口大喊 :-(
都幾攪鬼

首頁

尾頁

跳至