家庭理財

跳至

首頁

尾頁

子爵府

稻香招股

在那一間銀行派白表呀...請報料及有沒有號碼呀...我找不到呀.... :-(

禁止訪問

好媽媽勳章

Re: 稻香招股

子爵府

Thanks~~但未見有show稻香資料...係唔係要明天才公報呢?? ?-(

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

咁喺邊間銀行攞表架, thanks

別墅

Does anyone know? Please share. Thanks.

大宅

或渣打銀行( 香港)有限公司下列任何一間分行:
港島區: 德輔道中分行中環德輔道中4-4A號渣打銀行大廈
88德輔道中分行中環德輔道中88號
中環分行中環皇后大道中16-18號新世界大廈地下16號舖及地庫
軒尼詩道分行灣仔軒尼詩道399號
禮頓中心分行銅鑼灣禮頓道77號禮頓中心地下上層12-16號舖
朂魚涌分行朂魚涌英皇道1027號惠安苑地下
香港仔分行香港仔南寧街6-12號香港仔中心第5期地下4A舖及1樓1號舖
北角中心分行北角英皇道284號北角中心
九龍區: 旺角分行旺角彌敦道617-623號地下、1樓及2樓B舖
尖沙咀分行尖沙咀加連威老道10號地下
長沙灣分行長沙灣長沙灣道828號地下
觀塘分行觀塘裕民坊1A號舖
油麻地分行油麻地彌敦道546-550號
新蒲崗分行新蒲崗大有街31號善美工業大廈地下A號舖
將軍澳分行將軍澳厚德擥厚德商場1樓107號舖
德福花園分行觀塘大業街德福花園德福中心商場 P9-12舖
新界區: 荃灣分行荃灣沙咀道298號翡翠商場地下C舖及1樓
沙田中心分行沙田橫壆街2-16號沙田中心商場3樓32號C舖
新都會廣場分行葵芳興芳道223號新都會廣場1樓186-188號舖
元朗分行元朗元朗大街140號

子爵府

bjw

感激你呀...我搵極都搵唔到在那囉FORM,好似係咪可以上網填招股表格呀...在那找到呢??唔該晒!!

侯爵府

只得渣打銀行嗎?

等待驗證會員

我睇生果報話1000股, 入場費3232

大宅

你去YAHOO輸入"EIPO"或電子白表就可以睇到,係各度申請後,再用PPS或其他方法交款,一樣好似拿白表唔使手續費,幾好幾方便.

大宅

咁上市o個日係咪即日可以賣出o架?Thanks!
lisatsoi 寫道:
你去YAHOO輸入"EIPO"或電子白表就可以睇到,係各度申請後,再用PPS或其他方法交款,一樣好似拿白表唔使手續費,幾好幾方便.

大宅

同申請白表一樣, 等佢寄張股票黎, 然後拎去銀行賣.(要入倉與否,睇每間銀行定喇! **多數bank都要入倉 )

[quote]
kahin2005 寫道:
咁上市o個日係咪即日可以賣出o架?Thanks![quote]

大宅

Is this one ok or not? Pls share.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

大宅

my friend's opinion it short term is ok wor.

侯爵府

好媽媽勳章

我見平左 so抽1手白表 not lomgterm 
我公司就冇人抽啦 佢地話飲食股 只只上市只只都沉架 

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我唸短期OK既, 味千都係飲食喎~

大宅

ShinTeresa 寫道:
我見平左 so抽1手白表 not lomgterm 
我公司就冇人抽啦 佢地話飲食股 只只上市只只都沉架 

原本冇打算抽,聽你講公司冇人抽,咁我就一於去馬喇

男爵府

我都諗緊佢…
入場費咁低~$3232@1000股,又有eipo咁方便,我諗一定好多散戶/新手入場 (如果我入form都係其中之一 @@)
我諗,就算抽到都係short term?... 又如果個個都咁諗,都唔會升好多喎...
我唔識睇年報去分析佢的前景… 淨係知 後面好似有"大家樂"…
有冇人講多d意見

大宅

miffymiffy 寫道:
我唸短期OK既, 味千都係飲食喎~

我都想抽呀~~老公話稻香抽唔過喎....

首頁

尾頁

跳至