跳至

首頁

尾頁

大宅

1歲 party遊戲提議區

我想到好幾個遊戲,大家睇下party玩唔玩得,同睇下有d咩地方要修改,大家可以傾傾!

1. 0608 美小女bb選舉(報名名額:20位bb參加)
2. 0608 俊俏bb選舉(報名名額:20位bb參加)
3. 最佳父子/女相選舉(報名名額:20位bb參加)
4. 最佳母子/女相選舉(報名名額:20位bb參加)

**規則: 參加者先send既參賽BB相片給大會,比賽先在網上投票,最高票數10位會在party中再比大家投票,而當日參加Party既每個family都會被派發投票labels4個,一個family可投其中4個部份各一票,每部份最高票數者為之勝出。
**
[size=x-large]以下[size=x-large](以下遊戲可能會場冇位置比我地)

5. 爬爬行比賽
報名名額: 20個BB (比賽分5組進行,每組有6個BB參賽,每組最快1個出線入決賽,決賽最快bb為勝出)

規則: 我地會將食物或玩具放係BB一段距離前面,邊個BB可以最快拿到既就勝出。

6. 行得快比賽
報名名額: 20個BB (比賽分5組進行,每組有6個BB參賽,每組最快1個出線入決賽,決賽最快bb為勝出)

規則: 媽媽或爸爸可以拖bb行,邊個BB行得最快便勝出。

複式洋房

Re: 1歲 party遊戲提議區

叫爹爹喊媽媽大賽

比賽方法
1.爸爸 媽媽 爺爺 婆婆...等(每個一分)
2.要說得清楚才有分

男爵府

曳豬....咩都唔識講喎, 到時玩爬行大賽會唔會太大個, 玩唔到呢~

別墅

CCmimi,
呢d遊戲比賽好好呀 ! 我會參加的!
另外爬行比賽~我見其他月份

男爵府

係喎, 冇諗過地毯添, 我攞唔到喎~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

做動作遊戲

1. 參賽bb先做一些指定動作(如~拍手,say hello....),之後選出做到指定動作o既bb
2. 由選出o既bb做1個自選動作,投票做得最好者為勝

大宅

DEL

男爵府

ccmimi
你的意思是全部比賽都只可參加一個, 定係1-4只可以參加一個? 即係我參加1-4的比賽, 仲可唔可以去玩5.的爬呢?

首頁

尾頁

跳至