夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

冷靜期/離婚

結婚6年有一個女, 同佢一齊發覺大家好有問題,基本上10次9次都講我唔

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 冷靜期/離婚

你試下尋求社工協助啦 我諗比著我就一定唔會忍law,走左九年tim, 但係當事人係你自己, 有時環境經濟各方面有好多野要考慮 :cry: 所以都建議你聯絡d專業人仕咨詢下意見好d :evil:

希望你可以快d解決唔開心既事啦 :mrgreen:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

如果冷靜期我想搵地方可以去邊

大宅

其實唔一定係你出去架?
可以係佢走,eg佢返去99到

別墅

有咩方法搵社工協助

juicypig 寫道:
你試下尋求社工協助啦 我諗比著我就一定唔會忍law,走左九年tim, 但係當事人係你自己, 有時環境經濟各方面有好多野要考慮 :cry: 所以都建議你聯絡d專業人仕咨詢下意見好d :evil:

希望你可以快d解決唔開心既事啦 :mrgreen:

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

mmmmm, 打去社會福利署, 向晴間等等..........
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

yan_man 寫道:
其實唔一定係你出去架?
可以係佢走,eg佢返去99到

就係成5走, 我無辦法先去99到..

大宅

我D朋友叫我睇心理不過收得好貴....
juicypig 寫道:
mmmmm, 打去社會福利署, 向晴間等等..........

大宅

已經過了3日.. 男人係唔係真係好一要面......
呢幾日無咩點講野. 只係表面工夫大家有做.. 不過我個心好傷, 點解成日都係我錯.. 開始有d心淡.. 就算好番都可能會一樣.. 今次已經係升級冷靜期..第一次幾日都無咩講野..
而家吵架為左sex.. 真係覺得好煩! 好累! 好唔開心!

大宅

我覺得男人都幾要面,我老公都係.
同佢鬧交,總係覺得我係錯,煩我一論唔比我收線.
我要都佢撐行,因為條氣唔順.之後我都會哄番佢.
佢就較易哄,講句對唔住已經可以咩事都冇了.

大宅

wincy_82

次次鬧完邊個做主動..!
冷靜期仲可以上XX網..我真係好唔開心..我唔鐘意佢成日睇個D野..

KYLAM

洋房

佢迫你呀???

kylam100 寫道:
已經過了3日.. 男人係唔係真係好一要面......
呢幾日無咩點講野. 只係表面工夫大家有做.. 不過我個心好傷, 點解成日都係我錯.. 開始有d心淡.. 就算好番都可能會一樣.. 今次已經係升級冷靜期..第一次幾日都無咩講野..
而家吵架為左sex.. 真係覺得好煩! 好累! 好唔開心!

首頁

尾頁

跳至