親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

民房

有無人住過韓國 Mayfair 小木屋?

請問有無人去過韓國, 住過 Mayfair 小木屋? 正唔正呢?
有無玩過 Rail Bike 腳踏車? 好玩嗎?
請分享一下,

民房

Re: 有無人住過韓國 Mayfair 小木屋?

Hi,我今年新年跟團去了韓國旅行,其中一晚住在小木屋,但不知是否你話個間。小木屋好有屋企感覺,我們三人,住兩房一廳,開放式廚房,還有一個小露台,都幾舒服。環境都不錯。

大宅

kk22446688k:

住 Mayfair 小木屋 ----> 係(太陽花團) KKQQ05SD/DL?
有無玩過 Rail Bike 腳踏車?--->係(太陽花團) KKTT05SP/SD?

妳係唔係會去? 如係幾時出發?

大宅

係復活節去

民房

我考慮緊跟邊間, '太陽花'有小木屋, 但貴$400/人, 而'星x'有腳踏車玩, 就平d, 所以要請教大家!

大宅

hello kk22446688k

"太陽花" 有玩腳踏車團 (KKTT05P/SD),不過無得住小木屋, 小木屋團(KKQQ05SD/DL), 腳踏車團貴過小木屋團$400

"星塵"有玩腳踏車團 (AKSG-5E),不過無得住小木屋, 小木屋團(AKSO-5E), 腳踏車團貴過小木屋團$400

總結"星塵"團費平過"太陽花"
have a nice trip~

大宅

補充:

kk22446688k

"永記" 有個團有小木屋住, 又有Rail Bike 腳踏車踩,
----> 睇呢度

大宅

我join左"太陽花" mayfair KKQQ05SD,下星期一出發.

大宅

hello hinma2004

祀妳有個愉快嘅旅程, 可否返黎報料 ?

首頁

尾頁

跳至