親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

請指教,我阿b16個月大喇!未離開過香港,如第一次帶佢出國,去哪會比較好呢?

未同阿b辦證件,不過而家諗定先!

many thanks!!!

別墅

Re: 請指教,我阿b16個月大喇!未離開過香港,如第一次帶佢出國,去哪會比較好呢?

我阿b而家15個月,就快去海南島,過多幾個月再去東京。

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

Re: 請指教,我阿b16個月大喇!未離開過香港,如第一次帶佢出國,去哪會比較好呢?

reomum,
Hi, 你係跟團定自由行呀?打算點安排阿b o既膳食呀?麻煩分享下呀!thanks!!

別墅

複式洋房

我仔又係16月大, 明天1家3口去三亞玩4日3夜, 好開心, 並計劃九月尾去北海道玩

複式洋房

16 months, I will not go to travel with the baby,

別墅

跟團 is v. tough.
I 跟 local 團 when I was in Sydney. u know, 跟團 only allow u have meal time x ~1 hour, u have to finish ur lunck v. quickly and then feed ur child. BB of 16 month old can not fully follow your instrution, 跟團 u must follow all their schedule, is I prefer 自由行.
For 自由行, it's more relax and the schedule can be more self-tailored.
for the foods, I prepare the congee for him as usual. Because I stayed in Sydney during that period, so it just like moving home, I rented a car and unloaded all the stuff including the cooker, bath tub, blender etc...........
It's difficult, but it's really a v. happy and memorable trip!!

子爵府

我上個月都同2個女(15個月&34個月)第一次出國,自由行去bkk

ok wor,大家都推選細女係最叻個個,佢食得訓得,大小便又正常,仲係酒店學行,進步神速,又做埋我地既親善大使,去到邊都吸引d人同佢玩!

佢3餐奶2餐糊仔,水就用watsons最大個隻樽裝左凍滾水去!

別墅

tammytam124:

子爵府

[quote]
reomum 寫道:
jenniferkwok:
15個月每日兩餐糊仔?咁平時

首頁

尾頁

跳至