想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

有左幾耐先會驗到架?

我本來11/6 m來的!但直至今天14/6都唔來!不知是否有左?想問下若而家驗,唔知驗唔驗到呢??
同埋想問,有左身體會有什麼不同呢?

thank you!!

禁止發言

Re: 有左幾耐先會驗到架?

大宅

你同我既時間差不多, 我都係大約11/6來月經, 我昨天13/6早上驗尿已驗到懷孕, 仲去埋醫生到確定添, 不過都係驗尿, 因為驗血要貴些. 醫生話我算早驗到呀, 因為只有四星期多少少. 你都試下用驗孕棒啦, 最近萬寧特價, 唔駛30元支!

複式洋房

咁平請問咩牌子,我今日DAY29,我都想驗下.

民房

唔該晒你地先!我怕係自己心急!

民房

小孖寶 寫道:
你同我既時間差不多, 我都係大約11/6來月經, 我昨天13/6早上驗尿已驗到懷孕, 仲去埋醫生到確定添, 不過都係驗尿, 因為驗血要貴些. 醫生話我算早驗到呀, 因為只有四星期多少少. 你都試下用驗孕棒啦, 最近萬寧特價, 唔駛30元支!

恭喜你呀!小孖寶!最近萬寧特價, 唔駛30元支!是什麼牌子!
thx!

大宅

萬寧牌同埋活色生香都做緊特價! $29.9一支!

民房

小孖寶唔該晒你呀!
想下你而家身體有什麼特別及異樣呀??

thx

侯爵府

我個時 day 29 就驗到有左晞晞囉!!

別墅

今日cycle37, 還未敢驗. 上個月m小姐攪到我都好亂cycle35, 失去信心. :cry: 以往一般都是cycle29, 31, 33都有, 後來遲一日, 又遲一日, 我想等到cycle42才驗吧.

大宅

emilyii,
唔駛客氣, 都係我老公話我知架, 因為我怕尷尬, 佢就幫我去萬寧買, 佢話屈臣氏無咩特價驗孕棒喎! (哈哈)
我而家四個多星期, 自從早兩天証實有左之後, 唔知點解真係覺得個人開始好累, 要午睡, 晚上有少少失眠(平時好快訓得著). 仲有有尿頻, 特別晚上睡覺期間, 會有兩次至三次醒左要去小便, 其實我唔係飲好多水乍, 但每次都有得小便, 好神奇架!

別墅

小孖寶,

您老公真係好啦! 佢又夠膽量同您買棒棒.

我呢個星期晚晚都有夜尿(每晚1次), 失眠, 醒來很難入睡, 好辛苦! 習慣一般睡前喝半杯水, 平常很少有夜尿, 近日好像習慣晚晚按時要起. 唔知係唔係......

大宅

快些驗下啦!

男爵府

小孖寶,

想請問你買果隻驗孕奉, 驗時等左幾耐有兩條線顯示呢? 因為我今日都係用呢隻俾子驗, 但唔夠十妙就有顯示兩條好深既線, 我唔知準唔準, 個心十五十六, 事關我一直都無記低自己既M come時間, 而且我又成日飲凍野, 食涼野, 無理由會.............

複式洋房

我上個月17/5來m, 今日day 30 啱啱驗咗無bingo,我平時d cycle 有時30 , 32, 45. 唔知係咪無希望呢? :-( :-( :-(

別墅

kati2008,

cycle45? 咁長嘅?

複式洋房

我都唔知点解

民房

=>小孖寶
你老公真係對你好好呀!
我就無你既症狀!
不過我今天特別覺得條腰好痛好累咁!
你有無腰痛呀?
其實你是否用完棒驗,再去普通醫生到驗呀?thx

民房

loklok0104,

hi! 多口想問吓你係咪用"活xxx"呀? 如果有顯示兩條好深既線就係ga喇! 因為我自己之前都係用佢! 你快d去醫生度confirm啦! 記得要小心呀! [quote]

別墅

emilyii,

驗咗未呀?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
ivf Q & A ... 2 3 4 5 6 .. 248