自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

想買結婚用品,邊到多選擇?

除左金都之外,邊到多結婚野買?
例如龍鳳燭,上頭用品,對聯等等。

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 想買結婚用品,邊到多選擇?

我岩岩結完婚,
有一件婚紗(中碼)<--可代改size
珠褂 <--XXL大肚褂
一件伴娘裙 <--中碼
一件姊妹裙 <--中碼
有興趣pm我or e-mail [email protected]我吧
可以先睇相架!

大宅

我結婚時聽人講, 官塘街市有間鋪係專賣過大禮 / 中式結婚用品... 不過我都係覺得金都方便啲, 一站過嘛

winniecws 寫道:
Our anniversary[br]

公爵府

你可以去呢click here~睇下丫,我上年結婚都係係呢到訂架

一次過訂哂男女家用品,唔洗煩嘛 :mrgreen:

公爵府

你可以去呢click here~睇下丫,我上年結婚都係係呢到訂架

一次過訂哂男女家用品,唔洗煩嘛 :mrgreen:

民房

旺角金都!

首頁

尾頁

跳至