潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Crabtree & Evelyn 又做 7 折優惠!由 6 月 14 日至 6 月 17 日止

尋晚收到通知,今日開始有 7 折!買滿 $1,500 蚊,送 English Floral 沐浴禮盒乙份(價值$395 蚊)

成日都有 7 折優惠,一次過都唔駛買咁多! :cry:

男爵府

Re: Crabtree & Evelyn 又做 7 折優惠!由 6 月 14 日至 6 月 17 日止

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

Re: Crabtree & Evelyn 又做 7 折優惠!由 6 月 14 日至 6 月 17 日止

啱啱去咗,入咗D英國皇室系列,禮盒裝迷你版 hand cream,洗頭水、護髮素、沖涼液、洗衣液, 唔覺唔覺又買咗成千七蚊!

大宅

我驚頭幾日會好多人,遲 d 先去!

carolyktong 寫道:
啱啱去咗,入咗D英國皇室系列,禮盒裝迷你版 hand cream,洗頭水、護髮素、沖涼液、洗衣液, 唔覺唔覺又買咗成千七蚊!

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我尋晚又唔多人喎,成間舖得四、五個客仔,D Sales 姐姐跟住我,sell 尼樣、sell 果樣,結果買咗許多唔諗住買嘅嘢! 不過送果份gift 真係好正! 順便一提,買coupon 都有七折!

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

請問是否會員才有7折呢﹖

別墅

Right ! And non-member had 20% off

伯爵府

[quote]
我尋晚又唔多人喎,成間舖得四、五個客仔,D Sales 姐姐跟住我,sell 尼樣、sell 果樣,結果買
test test

大宅

畀面勳章

係呀, 我星期六去都好冷清
我都係買coupon, 費事拎咁重
見佢啲睡衣半價, 仲再7折, 好抵, 不過唔係好靚

禁止訪問

禁止訪問

別墅

purplewan

This was not my BB, I got this from a friend.

purplewan 寫道:
yungyung122,

你BB好可愛呀, 眼大大... :)

呀, 你張相是咩FORMAT的? 可以眨眼咁CUTIE!!

禁止訪問

別墅

It's GIF format. I can send to you if you like, just PM your e-mail address to me

oh, really cutie :)

but do you remember its format?

大宅

purplewan,

佢隻洗衣液 Lavender 果隻味洗完 d 衫好香架,但 Rose 果隻味就唔得!雖然好似好細支,但真係用好少就夠,洗衣機用兩個樽蓋,所以都可用好多次,不防一試!

我都係佢member, 不過買左咁多次野, 都未有一隻覺得好特別, specially d hand cream, gardener個隻, 好多人都讚,我覺得無咩特別, lavender個隻都係....之後都好少再去

唔知各位mami有d咩你地覺得好好用, 我都係試得少.... or有d新野係好好既呢? 介紹一下呀, THANKS!!!!

伯爵府

Lavender 好D呀,我買咗Rosewater添!驚Lavender隻味好濃,之前都用緊Rosewater,都覺得佢洗完D衫好似無乜玫瑰香味,早知試吓 Lavender 喇! :-( :-(

大宅

carolyktong,

咁今日重有 7 折,買多一支試吓,Rose 真係唔香,味道又怪怪咁,Lavender 好清香好正架!唔會濃的!

Lavender 好D呀,我買咗Rosewater添!驚Lavender隻味好濃,之前都用緊Rosewater,都覺得佢洗完D衫好似無乜玫瑰香味,早知試吓 Lavender 喇! :-( :-(

伯爵府

[quote]
B二姑媽 寫道:
carolyktong,

咁今日重有 7 折,買多一支試
test test

大宅

我今期無買嘢,因為D贈品唔夠吸引! 洗衣液我兩款都用過! 我開頭係買LAVENDER,但因為而家轉咗隻洗文衣粉係玫瑰味,所以都轉咗買ROSE!
我個人覺得唔同洗衣機都會影響咗香D味留唔留到係件衫到! 因為我試用另一部洗衣機洗衫,D 香味係KEEP 到!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題