跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無BB食一餐痾一餐?

kamankwok:

你都幾厲害, 一個可以帶到兩個去街, 一個人帶bb出街都幾難搞, 因為好多野帶, 佩服佩服

我個bb兩個幾禮拜前開始轉

大宅

bbyl,

我唔係咩厲害 係我老公車左我出去後, 佢知要等好耐, 所以自己走左去行街 我就同對仔女係診所到等o羅

係呢! 我唔記得問醫生d藥使唔使食晒o架 我囡囡昨天only 早晚痾1次, 但重有好多藥喎, 佢有無叫你bb好返就可以停藥呢

其實你知唔知點解bb會痾呀? 我就覺得係個bun bun洗奶樽洗得唔夠clean 但佢隻死野話返我, 佢話"你喂人奶如果食錯野都會令bb痾" 咁即是話我d奶有問題啦 真係火都黎埋, 整到我bb得o個3個月人仔就病, 重要話返我轉頭

大宅

kamankwok,

我呢兩日好唔開心:-(, bb停

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我地估bb最近食手仔,始終佢會周圍摩
e+成日俾奶咀佢啜~不過佢一時時肯
清潔個奶咀易過下下洗床單/被仔/衫仔

大宅

bbyl,

我完全明白你心情呀 :cry: 因為我都好擔心, 我囡囡唔再痾喇!! 不過.......... 今次便秘呀 :-( 昨晚佢谷到塊面仔紅晒+勁喊 :-( 我驚到死死下!! 跟住就'豆'佢痾啦! 點知佢d便便硬到出左小小就出唔到塞住左係到.... 佢喊到面仔紫晒咁呀 :-( :-( 我幾想立即送佢去急証!! 好在個bun bun識幫佢按下個pet pet, 佢舊便便先慢慢痾到出黎
我呢個女, 一係1日痾5-6次, 一係就便秘! 我真係比佢嚇死喇.

我個囡係早上帶上去奶奶到由伯娘入黎湊, 奶奶到又有工人幫手睇, 我奶奶如果無街去又係埋到, 所以其實有成3個大人睇住佢兩兄妹o架!

首頁

尾頁

跳至