自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

請問手機儲值電話卡-那個台的最平

想買返張俾老人家, 至主要打出打入都平, 唔使漫游的.

唔該

生日月, 開心過

禁止訪問

Re: 請問手機儲值電話卡-那個台的最平

珍珠宮

pccw最平$48蚊,用pccw本刋物入面有coupon有九折,我兩個月前買仲送多48蚊俾我.

雪文 寫道:

想買返張俾老人家, 至主要打出打入都平, 唔使漫游的.

唔該
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

水晶宮

唔該晒 :-P

而家我媽用 3的 2G, 打出打入要 $0.3, 政府牌費 $2.-一個月, 仲要增值一百銀.

生日月, 開心過

水晶宮

咁請問佢打出打入幾錢一份鐘, 要唔要牌費, 同埋增值最少增幾多, 唔該.[quote]
nz 寫道:
pccw最平$48蚊,用pccw本刋物入面有coupon有九折,我兩個月前買仲送多48蚊俾我.

生日月, 開心過

民房

我用開萬眾...

大宅

peoples
最少增值$10元, 每增100元送10元(100元有效期半年)
11am-11pm, $0.12/min
11pm-11am, $0.06/min

伯爵府

CSL

水晶宮

Thank you .

請問要唔要 2.5政府牌費.
一樣的天空 寫道:
peoples
最少增值$10元, 每增100元送10元(100元有效期半年)
11am-11pm, $0.12/min
11pm-11am, $0.06/min
生日月, 開心過

大宅

$2/month

珍珠宮

唔好意思,我唔記得啦!不過你可以上pccw網址揾到資料架.
雪文 寫道:
咁請問佢打出打入幾錢一份鐘, 要唔要牌費, 同埋增值最少增幾多, 唔該.[quote]
nz 寫道:
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

複式洋房

新世界都係48/月

首頁

尾頁

跳至