懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

choose 咩奶奶 pump好呀?

如果係你地會點choose奶奶 pump?

1. Avent ISIS VIA手動乳泵(連5個180ml儲奶杯) $342

2. Avent ISIS 手動乳泵(連2個 125 ml奶瓶) $300

3. Nuk 電動吸奶器 $269

4. Piegon 手動 $180

5. 其他??

大家俾多d建議我丫,依家煩惱緊咩牌子好呀?

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

別墅

Re: choose 咩奶奶 pump好呀?

我細妹就highly recommended 我用Medela 的電動吸奶器! 佢話D review 都話呢個牌子最好! 我遲D都會買, 不過一定要買電動, 手動的就不如靠自己啦!

大宅

I am using Medela 的電動吸奶器. It is very good as I used the same pump 5 years ago for my 1st baby. I am still pumping milk for my 2 months old baby.

Pilita

大宅

我見好多人用peigon,我嬸嬸都用peigon,我8月生亦打算用

大宅

請問可以在那裡買? 多少$?

Thanks!

首頁

尾頁

跳至