跳至
[2008年] 出血???

首頁

尾頁

大宅

出血???

尋晚突然間出血,今朝去睇醫生,醫生照過肚話BB心跳正常,話出血有好多因數,話唔駛憺心,點知剛剛去厠所又發現有血,但係我個肚又真係唔痛,咁有冇問題???我怕BB會冇咗....... :-( :-( :-(

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 出血???

我陀第一個時都有出血情況,又係冇肚痛,
當時我擔心到大喊, 過左一 week 又 ok 了,
你休息多 d , 唔好亂諗野, 因為 bb 會感覺到媽媽唔開心架..
你開心 d, bb 都開心 d, 生長會好 d 架..

放心, 當年我咁樣, 就知道原來有好多人都試過出血,
但係最後, bb 都健康咁出世

男爵府

好媽媽勳章

hi,

我昨日早上都有一滴啡色的,我好驚又無肚痛,之後全日都無啡色了....我想問要唔要去見醫生ga?我好驚......

複式洋房

Hi! 我昨日早上都有啡色

大宅

我今日已經第3日流血啦,不過日日都係一,二次,一次多d,一次少d,好似月經咁,不過都係冇肚痛,我睇醫生佢乜都冇俾我,又冇打針,又冇葯,都唔知係唔係,仲要收我$650,我諗我都係要再睇醫生先得啦!其實睇中醫好唔好呀?

男爵府

好媽媽勳章

我都係流啡2日了(我9wks),不過係好小個d(係護箭上有小小), 昨日都睇左e生, 都係咩都無比我,同我講流小小啡係有作小產.....如果無肚痛就無咩事.....小心d就無問題.....但都係無藥食.......就走了.....

好彩今日第3日無流了....都無咁擔心

不過我星期一都再去醫院第一次檢查了.......我會再同姑娘講

複式洋房

我星期四打

複式洋房

各位媽媽有小心身體呀!
但記住有保持心境開朗,BB都會健康D架! :lol:

首頁

尾頁

跳至