跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇媽媽幫襯過帝庭

"天下"信唔信得過, 服務又點? 有冇sales 介紹 ?

民房

Re: 有冇媽媽幫襯過帝庭

我都有同老公入過去?d人態度不太好,我唸可能太辛苦!於是就到其他地方? ?-(

洋房

我見"天下"

洋房

複式洋房

呢間地產勁唔得囉
上年都有搵過呢間幫我搵租盤,打電話去問,有位女士話有盤,租金係$3300,我咪話約出黎睇囉,點知出到黎,係第二位男士帶我去睇屋,睇完之後,竟然同我講,呢個租盤要$4500,你真係鍾意,我幫你同業主講,睇下$4300得唔得囉(仲要d態度唔好)
嘩!我火都黎埋,咁你地d價錢咁唔準,就唔好叫我出黎啦,side我時間呀!之後佢再打黎話有盤,我都廢事彩佢,咁唔老實.

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Re: 有冇媽媽幫襯過帝庭鰟間天下地產?

果個女sales真頭唔知有冇帶腦番工啦.

有一日, 平日來, 我地一家都係屋企, 老公同囝囝都訓左. 我一個係廳突然有人按門鈴, 我望一望唔知佢乜水冇理佢, 佢不飢係咁按, 我唔開門, 因為我除左見到個女人仲見後面企左個好大隻男仕. 由佢地按左一陣跟住停左, 我再睇下佢地已經離開左我門口.

點知隔左一陣, 佢地又來過, 今次唔係按門鈴, 係企圖用鑰匙開門, 佢係咁開, 試完又試, 當然最後係開唔到啦. 但係都已經幾驚, 因為真係唔知佢地咩人.

後尾我的起心肝, 叫醒老公, 開門出去就見到佢地等lift走, 我問佢地係咩人, 想點, 個女人只係講左唔好意思, 我再問佢係咩人, 佢都冇答我就落左lift. (其實一出去見到佢地我都估係agent).

但係我想講邊有agent咁白chi ga??? 搵錯門口咁耐都唔知.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

洋房

好攪笑, 不過比我實比佢嚇死, 以為係追數搵錯門!!

emmypun 寫道:
果個女sales真頭唔知有冇帶腦番工啦.

有一日, 平日來, 我地一家都係屋企, 老公同囝囝都訓左. 我一個係廳突然有人按門鈴, 我望一望唔知佢乜水冇理佢, 佢不飢係咁按, 我唔開門, 因為我除左見到個女人仲見後面企左個好大隻男仕. 由佢地按左一陣跟住停左, 我再睇下佢地已經離開左我門口.

點知隔左一陣, 佢地又來過, 今次唔係按門鈴, 係企圖用鑰匙開門, 佢係咁開, 試完又試, 當然最後係開唔到啦. 但係都已經幾驚, 因為真係唔知佢地咩人.

後尾我的起心肝, 叫醒老公, 開門出去就見到佢地等lift走, 我問佢地係咩人, 想點, 個女人只係講左唔好意思, 我再問佢係咩人, 佢都冇答我就落左lift. (其實一出去見到佢地我都估係agent).

但係我想講邊有agent咁白chi ga??? 搵錯門口咁耐都唔知.

洋房

首頁

尾頁

跳至