嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

上層裝修,BB全日無得訓,點算?

洋房

好媽媽勳章

Re: 上層裝修,BB全日無得訓,點算?

i experienced this b4, can only back to my parents' place

別墅

唔好話係bb大人都俾佢地嘈到癲, 日間我就帶佢最近的親人家, 晚上才回家!
[img][/img]

男爵府

如果侷住o係屋企, 你可以開著電視/收音機, 好少少架 :-x

洋房

塞住BB耳仔我諗唔係咁好,你試下同佢帶帽拉落D遮住耳仔睇下得唔得! :lol:

別墅

有時人地裝修都無計啦,我都試過我女出世時樓上又係裝修,我都同管理處講,佢話會同我樓上講聲,叫佢地盡量細聲d,快d完工喎,不過都會有嘈音,有時bb都會驚醒左,咪係佢心口拍拍,等佢定d,同埋抱下佢。
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

別墅

我樓上都係咁, 為有係佢哋食晏果陣比BB瞓, 一係就開冷氣, 用棉花塞住耳仔.....

洋房

去朋友屋企湊B
但係要拎好多野走黎走去, 好麻煩

別墅

我都試過,無計,唯有夠鐘訓覺就推佢去商場訓,搵d靜d既地方坐係度等佢醒.好慘.

等待驗證會員

我前排咪又係咁!咪帶佢去碼頭吹海風,吹吹吓佢瞓著咗,都唔知幾舒服,又或者帶佢去行街街!無辦法架!係望佢快啲完工咋!

子爵府

推佢落D大型商場或M記比佢訓,但要帶多張被呀!

男爵府

開住冷氣,開埋收音機,再比個冬天用黎暖耳仔果舊野比佢載試下~

首頁

尾頁

跳至