跳至
[2004年或之前] 司奶吹水飯局

首頁

尾頁

大宅

司奶吹水飯局

Date: Jun 29
Place:

1) DuncanMaMa

大宅

Re: 司奶吹水飯局

Date: Jun 29 ( friday)
Place:

2) Ivy. CL

男爵府

Place:

2) Ivy. CL
3) YuYung

1) Thai food knutsford steps tst
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

別墅

YuYung 寫道:
Place:

2) Ivy. CL
3) YuYung
4) Cheukheimummy

1) Thai food knutsford steps tst

大宅

Place:

2) Ivy. CL
3) YuYung
5) Cnine

:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

大宅

Place:

2) Ivy. CL
3) YuYung
5) Cnine

2) Japan food at Causeway Bay

別墅

Place:

2) Ivy. CL
3) YuYung
5) Cnine
6) Hayiu

2) Japan food at Causeway Bay[/quote]

大宅

cnine,

我冇眼花o下嘩,竟然見到您呢個稀客,點可以唔報名呢 !
不過我唔食得辣..."Thai Food" not my "飛佛" woo :mrgreen: :mrgreen:

Place:

2) Ivy. CL
3) YuYung
5) Cnine
6) Hayiu
7) Jacqueline

子爵府

我唔敢報名住, 因為下星期六要同阿媽去大陸旅行, 跟住下下個星期又要同思翰去上一個堂, 已經會走咗兩堂童軍. 所以如果29晚我老公未返到落嚟, 我就唔想放佢入婆婆處, 咁第朝又返唔到架啦! 童軍返到7/7完, 唔想臨尾香, 返唔夠堂冇得畢業呀!

侯爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

我都去唔到呀, 因為30號同cherry去台灣, 早機(8:15am), 果晚一定要最後衝刺(執行李)同早啲瞓, 妳地食得開心啲啦

大宅

J.Ho,

你都見我有幾down架拉,老公都叫我去食得開心d,
真係無幾可,而且29號我諗物都攪掂晒lu,
咁仲唔飲得杯落
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

侯爵府

cnine 寫道:
J.Ho,

你都見我有幾down架拉,老公都叫我去食得開心d,
真係無幾可,而且29號我諗物都攪掂晒lu,
咁仲唔飲得杯落

咁咪好囉, 一天光晒, 到時記住要比多啲機會J. Ho呻吓, 等佢開心啲

男爵府

咁就一於出去講番一玩喇 講左出黎, 會開心好多架
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

Place:

2) Ivy. CL
3) YuYung
5) Cnine
6) Hayiu
7) Jacqueline
8) mamiya

3) mamiya--check the French restaurant at TST .

大宅

Cherryma,

您冇份黎吹水都咁記得我....實在太感動啦 !
Accountant 終於 last Friday 走左啦,我今日開始 "千手打什"的生涯啦! 不過我就 unhappy...upset D 姐,cnine 係 frustrated 嚴重 D !

您+Cherry 都好好地盡情咁玩得開心 d 啦,等您返黎,再 gathering 過下!

cherryma 寫道:
咁咪好囉, 一天光晒, 到時記住要比多啲機會J. Ho呻吓, 等佢開心啲

侯爵府

JacquelineHo 寫道:
Cherryma,

您冇份黎吹水都咁記得我....實在太感動啦 !
Accountant 終於 last Friday 走左啦,我今日開始 "千手打什"的生涯啦! 不過我就 unhappy...upset D 姐,cnine 係 frustrated 嚴重 D !

您+Cherry 都好好地盡情咁玩得開心 d 啦,等您返黎,再 gathering 過下!

[quote]cherryma 寫道:
[/quote]

一言為定, 到時希望妳同我講一天光晒, 已經請到人

大宅

J.Ho,

希望你好快上黎報料話"公司已經請到會計拉"
呢兩日老公唔係我身邊,諗通左d,
其實佢唔係度咪又係咁,
可能對人(同事/晉晉/老公/工人)太多要求,
會唔會一直係我自己最有問題
我諗應該多d去街,唔好諗咁多,個人會輕鬆d
不過唔知點解,我成日都唔係好想出街咁

大宅

Cherryma,
承您貴言,不過都幾難, !
Thank you 哂您幫我撲到對水靴俾 yuki,我叫左她下次見到您要啜您一啖 !

cnine,
您點呀.....Honey 出左差呀?!
真的....各方面 target 都唔好 set 得太高、太嚴,自己的壓力就冇咁大,冇咁緊張嘛!
上次都同您提過,現在我變得隨遇而安,見一步行一步,或者您會覺得我鴕鳥/不積極,但至少我覺得重抖到氣呀嘛!
出黎再傾啦.... !

大宅

J.Ho,

無野喎,呢兩日老公唔係度好似諗通好多咁,
仲有同你傾完,真係想向你學習下點做鴕鳥丫,
我都幾服你架,我家下都係見一步行一步架,
20號數期,今日都未搞掂,哈哈,不過我知老細唔會追我
佢都知我有好多野跟緊,周身唔得閒

大宅

all, C9
about dinner....

from mamiya.......

I've booked half room at the French restaurant BISTROT LE FAUCHON 老富昌, half room minimum $1800 for 8-10 persons (@$225), whole room min. $3500 for max. 18 persons (@$194). Menu as regular dinner outside (no room).

Located at shop 2310-2311, 2/F, Gateway shopping arcade, TST.
time: 7:30 pm

?-( ?-( ?-( ok ?? or have other idea ?????
how about duncanmama, has other idea ?

首頁

尾頁

跳至