跳至

首頁

尾頁

洋房

買邊隻尿片比BB呢?

各位媽媽, 我個B會

子爵府

2019勳章

Re: 買邊隻尿片比BB呢?

我亞仔用過PAMPER,GOON,UNICHARM 既NEW BORN尿片,我覺得UNICHARM 最好唔漏尿好FIT,GOON就成日漏尿,PAMPER(MADE IN JAPAN)都可以,如果MADE IN CHINA既 就其他媽咪講成日漏尿,我朋友都送左兩包俾我暫時未用所以唔知係咪咁差.[quote]
肥豬豬 寫道:
各位媽媽, 我個B會

大宅

我亞B用PAMPERS, 未試過流出來...

大宅

我bb用過fitti, pampers, nepia. 三隻都ok無漏尿問題, 所以边隻減價或平我就買边隻囉

大宅

我個b用unicharm,非常好用!因為unicharm d質地好柔軟架!

洋房

多謝你

男爵府

我好過nepia,pamper & huggies,我覺得nepia唔錯呀,隻nb我用到而加差不多2個月仲未使轉住,好抵用,我囡囡唔係細件果d呀,都有成11磅喇
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

子爵府

2019勳章

卓悅有得買好方便又唔貴$85 60片.[quote]
肥豬豬 寫道:
多謝你

大宅

我都用nepia,之前有朋友送pamper ,不过我觉得
nepiaD棉花软D滑D。B女都keep住用紧。

大宅

Me too ~~~ Unicharm呀...我b都係由出世用到而家, 好好用好柔軟, 而且佢 nb 片片既設計好適合未 lunk 臍帶時用呀~~~

coco媽咪 寫道:
我個b用unicharm,非常好用!因為unicharm d質地好柔軟架!

洋房

我而家用緊pampers(新生寶寶),都幾柔軟,我諗應該係大家講Made in Japan嗰隻。有人曾經送過一包pampers超薄乾爽的S碼 (我諗應該係大家講Made in China嗰隻),不但質地無咁柔軟,而且size比新生寶寶的NB還要小,真奇怪!等我想俾阿B粗着都着唔落,用咗1片就擺咗喺度。

另外有朋友的BB用花王Merries,俾過一片我,摸落又真係柔軟過pampers添。不過香港無得賣loo,要上網訂喎。
我的網上商店,專賣優質精美日本bb用品,click入我的個人網頁參觀下吖!

禁止訪問

別墅

could u pls provide the link of birth to me? tks.

大宅

"東西 貿易"$76-60片 (若用日圓重平~..1008yan-60片)
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至