想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Dr. Wan (尹鎮偉) / Dr. Catherine Cheung (張灼源) / 陳奕明醫生

有無姊妹睇過Dr. Wan (尹鎮偉)? 順產/開刀, 總共要幾多錢找數? 我知Dr. Wan很prof, 但又好貴(不過診所的儀器很先進), 檢查+超聲波要$1,200。 請問有無其他比較平少少的好醫生介紹(港島區)? 知唔知Dr. Catherine Cheung (張灼源)好唔好? 聽聞關詠苛都係睇張灼源。之前有姊妹介紹我睇陳奕明醫生, 請問各位姊妹有無comments?

複式洋房

Re: Dr. Wan (尹鎮偉) / Dr. Catherine Cheung (張灼源) / 陳奕明醫生

陳奕明醫生我一向睇開.好好都細心.我2次手術都係佢幫我

民房

Re: Dr. Wan (尹鎮偉) / Dr. Catherine Cheung (張灼源) / 陳奕明醫生

Dr Wan 係咪即係 Macro Wan?

大宅

係呀, Dr. Wan (尹鎮偉) 即係Dr. Marco Chan (中環)

大宅

你係做什麼手術? 生仔or婦科手術。 請問診金加超聲波要幾多錢?

大宅

我睇 . Catherine Cheung (張灼源), 本人覺得非常好, 上一胎順產, 傷口完全唔痛, 係產房時佢非常細心. 今胎到中期時, 佢仲主動免費同 bb 影一張4d (影面架相), 好開心呀 (我想未必人人有,可能只係我好彩炸)

希望幫到你
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

大宅

請問Catherine Cheung (張灼源)的收費如何? 產前檢查幾多錢一次? 你係邊間醫院生呀? 順產+醫院費共幾多錢? 你係幾時生呀?

大宅

Dr. Wan helped me to deliver my first baby in May and he is very professional. I delivered my baby in HK Advertist Hospital and it costs me around HKD40K for the doctor fees + hospital charge (4-bed room) + epidural....

首頁

尾頁

跳至