跳至

首頁

尾頁

大宅

我成日見到跳跳小馬.......

我真係好笨!
成日見到有他bk媽咪訂跳跳馬,究竟是什麼?
係比bb手玩的?係比bb坐的?會安全嗎?
係咪橡膠做? 會跳?
有什麼特別?
值得買比bb玩嗎?

洋房

Re: 我成日見到跳跳小馬.......

我都想知wor, 究竟係咩黎架???

水晶宮

好媽媽勳章

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

複式洋房

請問在那裡有得買?
幾多錢??

洋房

Hi patpat234 ,

隻小馬真係好靚wor! 你囡囡好似好鍾意,玩得好開心! 我想問下9個月大bb玩,會唔會危險?玩0既時侯要唔要扶住bb架?
MySweetBaby - 大量歐美日品牌嬰兒童服飾用品
http://mysweet.hk↓↓↓

大宅

hi all,

除非阿b坐住馬仔時隻腳掂到地, 否則都要扶住bb架. 曉敏有哥哥做樣所以坐得好好又穩陣. 我阿b見到馬仔好似見怪獸咁, 點都唔肯坐 你地想買可以click here for 跳跳馬
上個禮拜仲有十幾隻存貨, 而家唔知有無咯

禁止訪問

大宅

[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD0/9427/s180/10129.53204329.14135.jpg[/img]
康豬都有呢隻馬, 好好玩架~~~

水晶宮

好媽媽勳章

曉敏騎馬記->去片
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

複式洋房

請問係邊到買

大宅

我o係女人街買既, 好似係$98蚊, 不過我記得上次佢地9月媽媽都有訂過, 好似好平既

大宅

yuking,

0610媽咪可能有存貨, 你click 搵下呢個媽咪睇下仲有無啦.
yuking 寫道:
請問係邊到買

首頁

尾頁

跳至