跳至

首頁

尾頁

子爵府

香港仔中心商場「全港熊貓 Baby運動會」

主辦機構 : 和記黃埔地產、香港仔中心商場
比賽日期 : 2007年7月22日(星期日)
比賽時間 : 下午2時半至3時半
比賽地點 : 香港仔中心露天廣場
參賽資格 : 一至三歲幼兒
比賽內容 : 家長須為子女度身設計及預備熊貓運動造型服飾,比賽當日由子女親自穿上作賽。熊貓Baby將會按造型分為5組; 賽前,每位熊貓Baby將獲發與自選造型有關的運動用品一件,熊貓Baby需拿著運動用品鬥快走到終點,最快到達所屬賽道終點為勝,每組勝出的熊貓Baby可晉身複賽,競逐大獎。
比賽須知 : 為免令場地過份擠擁影響幼兒比賽,每
位幼兒只可在兩位家長陪同下進入比賽 場地及作賽,其餘陪同的親友敬請在場外觀看比賽,多謝合作。
獎項 : 全港熊貓Baby極速競走大獎,獎品總值約1,000元 (大B熊貓組及細B熊貓組一名,共兩名)
最佳熊貓造型獎,獎品總值約500元(每組一名,共五名)
全場熱爆熊貓Look大獎,獎品總值約1,000元 (一名)
*每位參賽熊貓Baby均可獲得嘉許狀一張及精美禮品一份。

因為收到excel file 既表格,如有興趣我pm我留email啦

別墅

Re: 香港仔中心商場「全港熊貓 Baby運動會」

我要呀!唔該,check pm呀!

子爵府

收衫啦

子爵府

我又要呀妹妹豬媽...

子爵府

pinky

收衫啦

別墅

我都想要
THANKS

子爵府

ymf

你比個email 地址我,我send比你啦。

大宅

我都要請email : [email protected]
thanks

大宅

嘩! 原來係香港仔中心,好遠播,唸唸先。

別墅

唔遠,你可以坐mtr 去到銅鑼灣轉 小巴 or 巴士(72,38,42舊三越上車) 就到! ~~~~我一星期都最少去3日架!

zzerong626 寫道:
嘩! 原來係香港仔中心,好遠播,唸唸先。

子爵府

c 媽
坐MTR 北角總站上42或38會唔會快D又有位坐?
咁應該係邊度落車呀

別墅

E-mail : [email protected] ?-(
thanks

別墅

我想問那處買熊貓衫 or 其他 accessories
的商店 pm 給我

大宅

我都想知
有都熱C

子爵府

我SEND唔到比你呀....EMAIL彈回頭呀......

ymf 寫道:
E-mail : [email protected] ?-(
thanks

別墅

我已delete無用的e-mail
可以再e-mail or pm給我 ?-( ?-(
thanks

子爵府

ymf
都係彈回頭呀....你有無第二個email呀

大宅

my email [email protected]
thanks!
look look d rule sin.

子爵府

dora611

收衫啦。

別墅

我睇過e-mail
話message太大所以send唔到or error
可否send information emial 給我 ?-( ?-(
([email protected])
thanks

首頁

尾頁

跳至