產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

How much is ACCU-CHEK Advantage 血糖機?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: How much is ACCU-CHEK Advantage 血糖機?

早派Watson's做promote,我都買左部,
好似$299(唔記得exactly幾錢),
仲送50張tester,Abbott

複式洋房

Re: How much is ACCU-CHEK Advantage 血糖機?

Accu-check advantage 屈臣氏賣$755, 送50張紙 + $50 watson's coupon.

Accu-check 係 Roche 廠的. 係大野o黎, 有永久保養.

複式洋房

點解唔租機呀,比按金就可以攞部機返屋企用架啦,生完之後比返張單同部機佢地就可以攞返按金架啦....

大宅

But the nurse of Kwong Wah Hospital said we had to buy one.

GIVENPLS 寫道:
點解唔租機呀,比按金就可以攞部機返屋企用架啦,生完之後比返張單同部機佢地就可以攞返按金架啦....

複式洋房

但係瑪麗叫我地租機,冇講過話買wor

大宅

2019勳章

me too, 14/6 聽講座後, 廣華的姑娘都係叫我地去買機。
如果冇醫院的 referral, 可以自己去租機嗎 ? 因為8月中都生了, 唔係用好耐, 唔想浪費 $$去買機。

首頁

尾頁

跳至