跳至

首頁

尾頁

民房

第一次出牙.....吾一定門牙喎??

我小寶貝居然先出上面.......兩隻側門齒,宜家笑起好似隻....殭屍仔,勁得意! 你地d BB又係點呢??
Qline :-o o :tongue: :giveup: :sleep: :verycold:

大宅

Re: 第一次出牙.....吾一定門牙喎??

6個月時出咗下面兩隻,直到依家下面(門牙側)1隻&上面門牙(1)隻,各出咗少少.

複式洋房

咁樣你bb咪好得意囉???當bb出門牙時可能會係大板牙,因為我聽媽咪講如果門牙遲一d先出,牙仔係牙肉養大隻d先出,所以變左大板牙仔....如果係有對大板牙都好可愛呀....

男爵府

Matthew@JQ :
我好想知你個小寶貝d牙仔係點,影比我睇吓!!!

男爵府

阿仔出左下門牙好耐,而家出緊上面側門牙,都有機會變彊屍look,但摸到上面仲有幾隻等著出~~

男爵府

阿仔出左5隻牙啦,不過都係門牙出先架喎∼

大宅

係呀,我朋友個b都係出側門牙先架
我ashley已經吽緊大牙喇,前幾日又發燒又痾爛臭臭. :-(

民房

Hi Miyukifong,

好難影到佢"殭屍"樣架,不過,有機會影到一定同大家分享!
MIYUKIFONG 寫道:
Matthew@JQ :
我好想知你個小寶貝d牙仔係點,影比我睇吓!!!
Qline :-o o :tongue: :giveup: :sleep: :verycold:

民房

唉!大家咁話喇 :-( 佢仲成日發脾氣

首頁

尾頁

跳至