跳至
[2006年] Kristy Kung

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

Kristy Kung

我係最近兩期的 Baby-mo, 時時都見到一個熟口熟面的bb, 唔知係唔係邊個的囡囡呢?

個bb叫 kristy kung.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: Kristy Kung

係page 幾呀?等我估下先,,,但話比你知呀,依期有我個女小相p.98仲有一位0612成日係度傾bb仔媽咪p.99比你估下?
仲有下一期有我個女(迪迪)成長專訪呀,到時支持下 :mrgreen:

大宅

2019勳章

let me see see 先!!

wolimo 寫道:
係page 幾呀?等我估下先,,,但話比你知呀,依期有我個女小相p.98仲有一位0612成日係度傾bb仔媽咪p.99比你估下?
仲有下一期有我個女(迪迪)成長專訪呀,到時支持下 :mrgreen:

禁止訪問

大宅

2019勳章

cuite.bb , 有心啦, 佢而家ok啦, 上次同佢係屋企磅就有20磅, 點知去到健康院得17磅咋.

不過ok啦, 健康就算啦, 上星期打左枝6合1同肺炎鏈球菌針, 攪到有少少微燒, 不過食左2之退燒水, 好番啦.

阿b而家食左個幾星期糊仔, 而家可以食到半包啦, 今日似乎半包都唔夠佢食添,明天加多d比佢, 我都想比佢食粥仔, 不過未有時間預備, 佢鍾意食明冶糊仔, 而唔鍾意食雪印.

你b女近來點呀? 幾時打針呀?

cuite.bb 寫道:
hellokitty1011 ,
Hi Hi , 妳囝囝宜家 ok 嗎 ? 冇疴 la , 不過我見佢都重得好好呀 !

禁止訪問

珍珠宮

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

wolimo

我下期都好似cuite,bb 買左幾本先

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至