自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地家居電話幾錢per mth?每個月$68貴嗎?有冇好介紹?

邊間平?
謝謝!

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

Re: 你地家居電話幾錢per mth?每個月$68貴嗎?有冇好介紹?

邊間$68呀...我依家用緊PCCW呀$89 :-(
雖然我在線,但可能行開左

翡翠宮

Re: 你地家居電話幾錢per mth?每個月$68貴嗎?有冇好介紹?

啱啱續約PCCW(冇講數):
$110*10(免2個月)
+300超市禮券
=66.6/月
再+送浴室電子磅(當佢值120蚊)
都係=56.6

男爵府

我宜家用緊pccw $110 月費,簽18個月,送5個月,送一個美的熱水壺,再送18個月750分鐘手提電話,價值$50, 仲有呀,如果家居電話用pccw ,去pccw 出手提電話好優惠,我出左個手提電話要用18個月,因家居電話用pccw ,有6個月免月費~我覺得好抵

男爵府

和記$49

男爵府

已fax取消表格去pccw,今日打電話嚟叫我續約.

$88/month簽12個月,送6個月免費
$200 百老X戲票儲值咭
平均$27.3一個月

別墅

我都係$88,續約先$68*24月.
yinmelody 寫道:
邊間$68呀...我依家用緊PCCW呀$89 :-(

別墅

講漏左.hk broadband ar!

mouse0231 寫道:
已fax取消表格去pccw,今日打電話嚟叫我續約.

$88/month簽12個月,送6個月免費
$200 百老匯戲票儲值咭
平均$27.3一個月

pccw咁平,唔係化.........

和記我問過好似$38咁上下,但唔知點要拉明線定點(我老公聽),我地裝唔到,但對和記服務一直都印象較差.不過見家電好少用,所以可試,但裝唔到冇法.......

公爵府

畀面勳章

PCCW 12個月約 月費$110, 免兩個月, 500惠康現金券, 2萬5分換$300月費, 計計埋埋平均$25個月

男爵府

noodles9112002 寫道:
PCCW 12個月約 月費$110, 免兩個月, 500惠康現金券, 2萬5分換$300月費, 計計埋埋平均$25個月

pccw之前都打過幾次嚟我都話朋友用左這個plan,但佢地話已冇左這個plan,我都睇到D網友話這個優惠做到上個月完左,所以今天先答應續約,平均$27.3,其實我都蠢左我應問佢地攞惠康禮卷咪重實濟一時醒吾起添。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至