自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我鼓起勇氣去完成理想-芭蕾舞

今日再穿起芭蕾舞衫,鞋去上ballet lesson....已經十幾年無跳..........感覺:好興奮,仲記得d動作,有d手腳唔協調,我肥

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 我鼓起勇氣去完成理想-芭蕾舞

大宅

多謝!!做

侯爵府

加油...加油......

大宅

thx!!

伯爵府

魅力王子

very good

i hope can same with you one day la~!

大宅

shah,
Yes, you can!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

幾時同女女一齊表演, 記得叫我睇wor

大宅

Charlotte mum,
哈.......比你

複式洋房

比心機呀,而家好難得會有人肯為自己既理想而繼續做架,尤其係做左人地媽咪之後呀,加油呀!!

大宅

VinVin^^ ,
Yes Madam~

珍珠宮

拿,拿,係咪呢?有得學果時又唔珍惜,仲以為比亞媽迫,e+做左人亞媽就知………
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

大宅

醒目開學勳章

加油~~~ 加油~~~

大宅

我想知你同你亞女係咪同一間學 你而家學grade幾ah??
同埋你覺得難唔難學 我覺得自己係好鐘2芭蕾舞
不過交o左學費都成個月冇去上堂 一時冇時間去 一時係我懶
因為覺得呢邊上堂冇香港果d咁開心??

大宅

VKwan,
我知錯la...18yrs前屋企交1xxx學費........我依家諗番都覺得貴

kayan_329,
係!!

大宅

加油...加油

大宅

:wink:

大宅

你可唔可以pm話我知你亞女同你間芭蕾舞係邊ah 你都就快追到我 因為我而家跳緊grade7 大家一齊努力...我間跳舞學校係加拿大 個老師係考試官 不過佢成日都要走o黎走去 有時就搵d西人姐姐代堂教我地 不過d西人姐姐都好nice 我都好鐘2西人姐姐教我跳舞o架!! 同埋真係比中國人教輕鬆d咁 我估你唔放棄而家都可以做ms or考試官啦?? haha你果時真係唔識珍惜 我學野之前次次都要螺地先有得學 其實我反而鐘意mama帶我去報名學野 不過次次學野都係我自己去報 因為好驚我亞媽好多野講!! 佢實同報名d人講我話要學果d

大宅

kayan_329 ,
Check pm~~

梗唔會............我天資差,唔夠turn out,唔夠彈跳.........所以都唔知自己得唔得.......呢間ballet school 成間都鬼,好輕鬆,好似familly,好warm....

大宅

畀面勳章

加油呀

首頁

尾頁

跳至