跳至

首頁

尾頁

民房

新搬到上水,多多指教!

我剛剛搬入來上水,連ken 仔的轉校都未搵好!!

伯爵府

牛年勳章

Re: 新搬到上水,多多指教!

你好!歡迎搬來上水。

你 ken 仔幾年班呀?
上水區最受歡迎的小學是:
曾梅千禧----又新又靚,強調陽光教育。
李志達-----是曾梅千禧的姊妹學校,英文程度幾高。
上水榮真----數學科出位。

粉嶺區:
嘉福業真、靳茂生、于良發都係家長心頭好!

公爵府

welcome

洋房

hello,

別墅

hi, 歡迎你

民房

得閒可以過來聯和墟呢邊行下呀, 上水同聯和墟其實好近。呢到雖然冇街行, 不過有幾間食肆的食物你都可以試下。

洋房

hello,
Welcome to Sheung Shui.
There are some famous schools in Sheung Shui.
Sheung Shui Wing Chun is good at maths. Buddhist Wisdom in Ching Ho Estate is good at English and Chinese. Tsang Mui in Ching Ho Estate is nice.

禁止訪問

民房

你地好好人!ken 仔今年升小一,原本派到九龍塘馬頭涌小學,不過為了工作方便,要舉家搬,連小朋友也要急於搵學校。我都聽過粉嶺區的學校,不過我看過討論區d內容,好似好辛苦,我唔想ken仔咁辛苦。Thank you your welcome I am very happy .

禁止訪問

大宅

Hi

大宅

hi hi

伯爵府

牛年勳章

ken_mamama 寫道:
你地好好人!ken 仔今年升小一,原本派到九龍塘馬頭涌小學,不過為了工作方便,要舉家搬,連小朋友也要急於搵學校。我都聽過粉嶺區的學校,不過我看過討論區d內容,好似好辛苦,我唔想ken仔咁辛苦。Thank you your welcome I am very happy .

馬頭涌小學咪仲好!

首頁

尾頁

跳至