跳至

首頁

尾頁

侯爵府

呀 B 勁爬呀!!

我 B 仔3個月已經轉到身... 最近試緊轉返轉頭...

同時地, 我發現佢試爬呀!!

不過應該係話 "冷"...

我前晚同佢響大床玩... 放佢去床尾, 我跟住拎轉個頭去執下佢張床仔... 點知執完之後見佢 "冷" 左去床頭攞起左佢自己舊牙膠響到咬緊~~

勁呀!!

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 呀 B 勁爬呀!!

我個女2個幾月已經轉身,而家成日響大床玩,由床頭玩到床尾,成張床比佢玩晒

禁止訪問

大宅

RonicaKwok

Ivan仔咁犀利呀,真係好啦
我昨夜抱住阿囡教佢行路,佢都識出完左腳出右腳,一步一步咁行,都幾得意,不過可惜佢仲未識轉身,成日都要我幫佢先係轉,真係懶 :tongue:

大宅

嘩....仔仔好勁呀....

我個仔仔岩岩四個月, 但係都未識轉身, 好鬼懶呀, 要我幫佢先肯郁.

平時最叻就係咁踢腳仔....郁手仔.....

別墅

我bb都2個幾月識轉身了...上個月仲落左床..而家都學緊自己爬..可以成個pat pat 拱起 ..再一伸就向前左好多..好搞笑~
[

別墅

[size=medium] kittykid

你bb同我懶b 一樣

kittykid 寫道:

我個仔仔岩岩四個月, 但係都未識轉身, 好鬼懶呀, 要我幫佢先肯郁.

別墅

[size=medium]RonicaKwok

你bb 一個字形容, [size=large]

別墅

嘩! 好勁喎!
妳話佢"冷",其實係乜野郁到佢去床尾? 手臂仔? 大脾仔?
我亞B會碌到咁郁,又唔係爬又唔係"冷",係碌,捲埋個身,申長個身,再捲埋個身... 直係好似卡通片的虫仔咁...

侯爵府

佢先伸直手臂仔...左右左右咁... 然後個 pat pat 摟下摟下... 大脾仔又左右左右咁.... 勁攪笑~

baby_phat 寫道:
嘩! 好勁喎!
我亞B會碌到咁郁,又唔係爬又唔係"冷",係碌,捲埋個身,申長個身,再捲埋個身... 直係好似卡通片的虫仔咁...

侯爵府

哈哈哈... 你終於復出喇~~

fatchewbb 寫道:
[size=medium]RonicaKwok

你bb 一個字形容, [size=large]

男爵府

好媽媽勳章

嘩~妳地d bb好勁呀........2個幾月識轉身、4個月識爬、扶住仲識得行添
我個b聽日足4個月,前兩日開始識轉身,尋晚就開始想爬,不過淨係對腳"young下young下",對手唔識郁,結果當然係爬唔到啦,搞到係樹鬼殺咁嘈

複式洋房

我嗰個都係咁懶啊

fatchewbb 寫道:
[size=medium] kittykid

你bb同我懶b 一樣

[quote]
kittykid 寫道:

[/quote]

大宅

我隻豬仔仲有幾日就4個月lu, 都係懶唔識轉身~~
不過有D人就話可以阿B太重所以自己唔夠力wor!!

佢而家最鍾意就係坐同企, 同埋成日係張playgym上面玩自轉lor!! 好攪笑ga+仲好快手tim!!

大宅

我個b都啱啱學識轉身,而家成日都突起pat pat想趴,但趴嚟趴去都趴唔到。

大宅

嘩, 你地d bb好叻, 我個b依家都未轉身~~因為我平時都唔多同佢練, 原因係我怕佢一曉轉就成日轉, 到時又自己轉唔番就喊(以前家姐就係咁, 好煩~~), 又驚佢半夜自己轉左會焗到, 所以由佢lor~~
bb依家都好like企, 但我唔會俾佢企咁耐, 因為始終仲細呀, 之前有d報道話6個月之前o既bb要多d瞓o向樹, 如果唔係對佢地條脊骨唔好~~

大宅

Ronica
好勁啊..咁快就識..O仔勁懶,日日都有比佢試不過唔OK,只係鍾意D手捉住D腳指係到玩..好擔心......

[quote]
RonicaKwok 寫道:
佢先伸直手臂仔...左右左右咁... 然後個 pat pat 摟下摟下... 大脾仔又左右左右咁.... 勁攪笑~

[quote]
baby_phat 寫道:
嘩! 好勁喎!

洋房

你地個個B都好勁呀!
我BB已經4個月啦, 但只係轉到側身, 仲要幫手, 係好勉強個隻.
有啲擔心添!! :cry:
Amy

男爵府

2019勳章

baby_phat
我個囡囡同你個B一樣喎~

別墅

[size=medium] RonicaKwok

為左你 law

首頁