少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

Child of Our Time 千禧BB檔案

好開心呀! 千禧BB檔案終於返尼啦, 尼個節目係見證25位小朋友由佢地2000年出世, 到佢地20歲嘅成長片段, 今年佢地6歲啦, 同去年比佢地真係大個左好多, 我記得2000年嘅時候我已經開始睇尼個節目, 當時我剛剛同我老公拍拖, 重未係媽媽, 不過我年年都有追看, 今年做左人地媽媽, 再睇番尼個節目真係覺得分外感動

本人極力推介此節目, 下個星期明珠台就有得睇啦, 重有雙語廣播, 詳情可以去尼個網址

http://www.bbc.co.uk/parenting/tv_and_radio/child_of_our_time/profiles_index.shtml

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

Re: Child of Our Time 千禧BB檔案

請問下星期幾同埋幾點做呢? 等我錄底佢
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

別墅

我既情形同你差不多。
我記得2000年嘅時候我已經開始睇尼個節目, 當時, 重未係媽媽, 不過我年年都有追看, 因為好好睇。
2002年做左人地媽媽, 再睇番尼個節目真係覺得分外感動。
強力推介。

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

8:30-9:30pm (Wed)

JoJo 寫道:
請問下星期幾同埋幾點做呢? 等我錄底佢

伯爵府

魅力王子

子爵府

好媽媽勳章

呢班b千禧年出世,我大囡01年出世,每年播千禧bb檔案時,千禧b年紀等同我囡囡該年的年紀,所以覺得好好睇,有共鳴,亦可以預知某些發展

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

elysemama,
Thanks for your inforamtion!

我昨晚係Pearl留意到. 正確時間係8:05pm - 9:15pm
elysemama 寫道:
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

THANK YOU
JoJo 寫道:
elysemama,

我昨晚係Pearl留意到. 正確時間係8:05pm - 9:15pm[quote]
[/quote]

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

Hi, JoJo,

Oh!! Sorry 多謝更正 :-P

JoJo 寫道:
elysemama,

我昨晚係Pearl留意到. 正確時間係8:05pm - 9:15pm[quote]
[/quote]

別墅

THANKS.
Hi, JoJo,

[quote]
JoJo 寫道:
elysemama,

[/quote][/quote]

別墅

mo777777 寫道:
THANKS.[quote]
Hi, JoJo,

[quote]
JoJo 寫道:
elysemama,

[/quote][/quote] [/quote]

複式洋房

sorry unhappy that i have missed the one on 20/6/2007!! i watch it every year... :-(

have anybody get the copy of it??
please pm me

複式洋房

請問在那裡可以睇番? thanks.
不要做沉默的香港人

大宅

They all grow up a lot.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

首頁

尾頁

跳至