跳至

首頁

尾頁

大宅

HUGGIES 免費試用裝

已係huggies會員o既唔駛出世紙影印本架...

click here

別墅

Re: HUGGIES 免費試用裝

Thanks, suki!

伯爵府

faxed, thanks Suki

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

Thanks.

呢輪 huggies 咁多著數野

[url=http://tickers.families.com][/url

男爵府

死啦唔記得會員no. 可以點???

大宅

唔填囉...但剔會員果格
我上次都係咁...但都收到...
MMLCY 寫道:

男爵府

咁駛唔駛attached出世紙呀??
suki_pang 寫道:
[quote]
MMLCY 寫道:
[/quote]

大宅

一般你地係唔知會員號碼架...
我都係專登打去問佢...點解會無會員証..
佢地先話...佢地係無會員証...

咁我咪問佢..咁我幾多號number 丫 ?
咁我先知之嘛...

你只要俾o岩d資料..佢地就應該會check 到架喇...
你入左會o既..咪唔駛囉...
(呢個我問過佢丫嘛)

複式洋房

嘩!個fax line好busy wor.
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

男爵府

唔該晒suki~~

大宅

howard1113,
係呀...我知道果時已經開始fax ... 都唔通
直至3點先過到去咋...

MMLCY,
唏~舉手之勞之嘛...唔駛客氣啦

男爵府

秘書大人, 我唔係會員, 咁知唔知係咪一定要attached出世紙?

MMLCY 寫道:
咁駛唔駛attached出世紙呀??[quote]
suki_pang 寫道:
[quote]
MMLCY 寫道:
[/quote][/quote]

大宅

應該就要喇...

我上次係咁問佢架...
我已經係會員, 駛唔駛再fax出世紙過黎呀?
佢答話..咁, 唔駛啦...

MYLIM 寫道:
秘書大人, 我唔係會員, 咁知唔知係咪一定要attached出世紙?

首頁

尾頁

跳至