跳至

首頁

尾頁

複式洋房

余X生 保嬰丹

請問有冇BB食過? 係咪好快見效? 定驚?
Howard 近3晚半夜忽然大喊 好似發惡夢果隻 抱住依然閉住雙眼喊 換咗尿片又餵埋奶 室温同光暗都OK
仲飲埋牙仔水去肚風
但都訓得唔好. 點解呢 ?-(
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

禁止訪問

Re: 余X生 保嬰丹

大宅

我大女6個月時, 由洗衣機跌左落地下, 喊到cc 吓, 最後落藥房買珍珠未, 飲左一次即刻無喊

大宅

余 x 生保嬰丹,珍珠末0k亞仔由細細個食到而家

男爵府

我個b到而家都未食過
我只係買定係屋企看門口
不過我mami話好好
以前細細個我家姐次次出完街番屋企一訓就喊
我mami都係比我家姐食珍珠粉就無野
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

複式洋房

Thanks for your comments.
我買咗,試咗保嬰丹啦!
好苦~第一次阿B食到嘔,連之前D奶米都嘔出一大堆.
第二次我今朝晨早餵 都係作嘔 因空肚服食 所以嘔唔出野
之後等15分鐘再餵第一餐奶 希望 Howard 仔仔 覺得好D啦
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

珍珠宮

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

其實食左有冇用呢

大宅

我細女都有食呀,佢一嚇親就會成日驚驚青青又唔肯訓,但係食左就會舒緩到同埋訓得好好,不過佢知道要食就會喊定先,好彩佢無試過嘔!

howard1113

你係咪開得好稀比佢飲呀,要結d好,同埋我比較殘忍,就係佢一大喊就用針筒 入去佢會立即落肚,我女三十秒就連水都飲埋啦!回氣就五分鐘!

複式洋房

食左真係訓得好D喎
係呀!第一次開得好稀比佢飲,嘔到七彩
之後開杰D就好D,2次都用針筒餵,佢好大力掙扎gar.
餵完點止佢回氣,我都要呀!

首頁

尾頁

跳至