跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請求大家幫忙.舊壚(寶湖)小學小一平估考試

請求大家幫忙.舊壚(寶湖)小學小一平估考試.......
小兒9月份入舊壚小一,明天9:00至11:45AM要去考試,叫學生能力評估試,請問係考咩?以前有嗎?THANKYOU!THNKYOU!因為其他學校冇,所以我好唔知點..... :-(

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 請求大家幫忙.舊壚(寶湖)小學小一平估考試

micky96,

hello, 你仔仔入左寶湖舊墟呀!我隔離鄰舍都係同你同一時段呀...去考分班試...

有bk mom講係一d幼稚園學過既野, 順其自然啦, 唔好擔心...

複式洋房

MRS.SO~~好多謝你~~但我仔仔間循幼好小人派到舊墟,我又怕被人比下去....你仔仔好以派黃健常,對嗎??

公爵府

係呀...我地第一輪已經入到黃建常...

你唔同人比, 每個小朋友都有好既一面, 唔好嚇怕小朋友...

寶湖舊墟係咪你心水呀?

複式洋房

我都係自選入的,也是我們全家的心水!我唔敢比壓力仔仔,只係話去做d問卷,小小功課,但自己就好驚~~

公爵府

你自己都驚...唔好驚, 只係寫下字, 應該係a-z之類, 你話認識新朋友, 一齊寫字讀書, 會唔會好d架...

複式洋房

THANKYOU~~
我問過d老師,應該係分班試~~放心好多了~~

首頁

尾頁

跳至