二手市場

跳至

首頁
1

尾頁
   0

別墅

積分: 678

發表於 07-6-15 11:55 |顯示全部帖子

有冇舊的小2 小3 舊書本,作業 可送出?

小豬小豬肥o者o者,吃飽就睡呼嚧嚧

別墅

積分: 678

發表於 07-6-18 22:52 |顯示全部帖子

Re: 有冇舊的 小2 小3 舊書本,作業 可送出?

有冇媽媽有舊的 P2 P3 二手書本,作業 可給我?
自己程度低,要預習先教到小朋友功課,想找些舊書本,作業
我可到取的,請pm我,thanks
小豬小豬肥o者o者,吃飽就睡呼嚧嚧

別墅

積分: 678

發表於 07-6-19 09:14 |顯示全部帖子

Re: 有冇舊的 小2 小3 舊書本,作業 可送出?

有冇媽媽有舊的 P2 P3 二手書本,作業 可給我?
自己程度低,要預習先教到小朋友功課,想找些舊書本,作業
我可到取的,請pm我,thanks

小豬小豬肥o者o者,吃飽就睡呼嚧嚧

別墅

積分: 678

發表於 07-6-20 12:22 |顯示全部帖子

Re: 有冇舊的 小2 小3 舊書本,作業 可送出?

小豬小豬肥o者o者,吃飽就睡呼嚧嚧

別墅

積分: 678

發表於 07-6-21 10:33 |顯示全部帖子

Re: 有冇舊的 小2 小3 舊書本,作業 可送出?

有冇媽媽有舊的 P2 P3 二手書本,作業 可給我?
自己程度低,要預習先教到小朋友功課,想找些舊書本,作業
我可到取的,請pm我,thanks

小豬小豬肥o者o者,吃飽就睡呼嚧嚧

別墅

積分: 678

發表於 07-6-25 15:51 |顯示全部帖子

Re: 有冇舊的 小2 小3 舊書本,作業 可送出?

小豬小豬肥o者o者,吃飽就睡呼嚧嚧

別墅

積分: 678

發表於 07-6-27 16:11 |顯示全部帖子

Re: 有冇舊的 小2 小3 舊書本,作業 可送出?

小豬小豬肥o者o者,吃飽就睡呼嚧嚧

首頁
1

尾頁

跳至