產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

2018復活節勳章

大家有無俾bb食奶咀呢?

我而家心大心細, 都唔知俾唔俾佢食好...

複式洋房

Re: 大家有無俾bb食奶咀呢?

I was like u after my baby's born. But I didn't give to him at last because some mothers said, the artificial nipple wl affect the development of baby's gum.

男爵府

我有比, 由三個月開始, 佢一lau眼

大宅

2019勳章

我未比佢食之前都怕奶咀會影響佢D牙,而且怕好難同佢介,所以堅持唔比佢食,但佢好摟,重開始放隻手仔入口,結果我都要屈服,比佢食奶咀。
但只係

大宅

2019新春慶豚圓

我個女唔食奶咀唔食手指, 比手機, 唔好比機會佢地試第一次

大宅

有, 我個BB 2個月開始食奶咀, 而家就黎3歲都仲未介, 無奶咀唔識訓...

民房

我冇俾bb食架,因為驚到時同佢戒就難

大宅

冇, 從來無打算俾佢食. 現在3歲了.
食唔食奶咀都會食手/手指, 無咩關係.

伯爵府

2019新春慶豚圓

冇奶咀=唔訓覺囉~我個b半夜唔見左個奶咀..會喊住搵返架~手指同奶咀係佢既"飛佛"...

子爵府

好媽媽勳章

我個仔扭眼訓時一定要食,否則係咁嘈

首頁

尾頁

跳至