跳至

首頁

尾頁

大宅

有bb飲緊雪印思敏傑嗎?

好少聽人講飲吒隻,想知好唔好?
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_783.gif[/img]

禁止訪問

睛靈勳章

Re: 有bb飲緊雪印思敏傑嗎?

大宅

有呀.
我個女出世飲 A+ 飲到 3 號, 但飲左 3 號一個月倒, 發覺熱氣 (便便硬, 有口氣), 跟住就轉飲思敏傑, 之後腸胃就正常番, 日日有便便. So far, 飲到依家都冇咩唔妥.
雪印 d 味比較清, 冇咁甜.

大宅

妹豬一歲前係食惠氏,有熱氣,脾氣差,便便硬.........
之後轉雪印,各方面都好左,同埋雪印d奶粉易溶,唔似惠氏咁,惠氏果d奶粉好難溶架,成日都有一舊舊係底............

同埋我自己試過,雪印係冇它氏咁甜架!!

大宅

我囡囡都飲緊,之前飲A+到3號,後黎見佢唔係好飲便轉呢隻,無咁甜,便便暢通,幾好喎~

複式洋房

旭旭一歲開始飲雪印,之前飲到A+2號,後黎見佢唔係成日有便便就轉呢隻,飲左之後日日都有便便,幾好架

複式洋房

而家萬寧做緊$29.9換細罐裝思敏傑,扺過買大罐裝

今日都掃左一轉貨

大宅

有冇人可以幫我換到 雪印 編號 3 [My Little Calendar ]
幾多$呀? pm我呀唔該
二手賣比我都ok~
請pm我

洋房

我個仔由出世開始都係飲思敏兒, 依家飲緊思敏傑, 幾好架, 日日都有便便, 可以飲都7歲添

首頁

尾頁

跳至