心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解人永遠都會攻擊人, 為什麼?

點解人永遠都會攻擊人, 為什麼, 我地要生活那麼辛苦, 一天的工作不是已經令我們好疲憊喇嗎?

人永遠都不可以給人留一線嗎?

你們有沒有覺得 "退一步真的海闊天空"呢?
你們有沒有覺得有些BK mami 不是為左上BK 分享自己小朋友的事, 而是去攻擊人, 批評人....

很可怕....真係一樣米養百樣人....~

每一分每一秒都在攻擊人, 防範人.....不疲倦嗎? :-(

翡翠宮

Re: 點解人永遠都會攻擊人, 為什麼?

我上bk咁耐我又唔覺bk既mami個個都係到攻擊緊人喎

大宅

有D....可能係叫 "固執"吧
嗯...我好驚DD人.....同佢地傾, 好辛苦

大宅

hi ringoivy, 你好彩lu, 我遇到2個 + 1個騙子....唉....唔知點解....我唔死都無用lu....可能我有問題... :-(

翡翠宮

軒個拱衰呀, 港比禾天下等禾防下佢刀巧呀
weloveBB 寫道:
有D....可能係叫 "固執"吧
嗯...我好驚DD人.....同佢地傾, 好辛苦

翡翠宮

李比佢呃左D咩呀
weloveBB 寫道:
hi ringoivy, 你好彩lu, 我遇到2個 + 1個騙子....唉....唔知點解....我唔死都無用lu....可能我有問題... :-(

大宅

騙左我錢 同 貨....還要唱我走佬....我好唔開心, 我比左錢佢, 佢咁樣對人.....未check清楚有無收到我D錢, 已經狂唱我....

我endup 連貨都無埋....佢真的消失左~

:-( 太易信人lu~

翡翠宮

你又係既三九五識亞七就叫人幫你買野仲要比埋錢人唔係當面交收咁你又真係要檢討下自己信人既程度啦 算啦經一事長一智, 下次你自己應該知點做啦 :-| 過左去就無謂成日提主自己D傷心事啦

大宅

點知D人身為mami都咁wor.....我成日覺得有小朋友既人一定好有愛心.....點知.....又睇錯人lu~

同埋有D mami真係好惡架.....好似迫人埋牆角咁.....好惡, 好怕同果D人傾....平時公司已經有好多衰人同事同衰人老板架喇.....想係BK 同 D mami 傾下 伸下, 都唔得, 你講果句唔啱佢地聽, 佢地就好似當你殺左佢全家咁, 起勢咁罵你.....嚇死人...D個世界有咁惡既人~

伯爵府

e 個世界咩人都有,但 e 度大多都係好 nice 嘅家長.
我最近亦遇到個無僚人,我只不過借個平台呻吓,同佢拗咗兩次,都費事再拗,但佢居然追住唔放,係另一個 topic 到講,唉!都唔知咩人.

公爵府

畀面勳章

welovebb, 算啦, 我"奶"左好多次野, 依家學識低調d, 唔好咁易交心
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

洋房

低調d , 明節保身

winwin815 寫道:
welovebb, 算啦, 我"奶"左好多次野, 依家學識低調d, 唔好咁易交心

洋房

ivyko 寫道:
e 個世界咩人都有,但 e 度大多都係好 nice 嘅家長.
我最近亦遇到個無僚人,我只不過借個平台呻吓,同佢拗咗兩次,都費事再拗,但佢居然追住唔放,係另一個 topic 到講,唉!都唔知咩人.

看來某君也只是乘這TOPIC來......哈哈
為何會被人咬住不放, 自己反省一下吧,或許就當作我無撩吧,哈哈
CLICK HERE

CLICK HERE

大宅

心聲

我都係想呻...唔想搵野嘈....唯有唔加入topic度傾....

我深信 "退一步海闊天空" "少一句輕輕鬆鬆"~

洋房

我覺得有些人係天生係咁,
呢種人真係好鬼乞人憎

男爵府

?-( ?-( ?-( 真係唔係好知點解?
我九唔九發現新野,覺得好就會同d媽咪一齊集體訂購,
大家平d姐!
今次玩訂魚油,
我收到新acc話我自已整樽魚油出來呃人!
我都唔係好明,好在我上左都幾年bk,真係化化地!

大宅

agreed

文里文靜, agreed.
我都認為....想做好心介紹埋比人, 人地會覺得你想得到好處 or 什麼什麼? 真係好心著雷劈.....

男爵府

原文章由 weloveBB 於 07-7-10 10:02 發表
文里文靜, agreed.
我都認為....想做好心介紹埋比人, 人地會覺得你想得到好處 or 什麼什麼? 真係好心著雷劈.....

今日仲要係嬰兒用品果面del左我topic

首頁

尾頁

跳至