跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 陪月勳章

有無bb用左新pampers個肚臍邊成日紅左?

唔知係咪我阿b d皮膚唔多好, 好似轉左用個隻大陸製pampers大碼後, 個肚臍邊成日紅左.... 唔知係咪條片個邊'hi'到佢個肚臍, 定係大陸pampers有問題呢? :-|

別墅

Re: 有無bb用左新pampers個肚臍邊成日紅左?

hihi
好耐無上來la日日湊b勁忙
你用係咪特級綿柔?
我個仔都有紅呀 , 如果接低d果邊得唔得呢?

公爵府

carriebaby111

好耐無見喇.... 好掛住你地呀..... :-(

係呀, 係特級棉柔....
我呢係日重發現佢會唔夠一兩鐘就漏尿添.... :-|
真係, 唉....

我而家就係接低d個邊, 好似好d, 無咁紅....

唉, 都唔知可以改用邊隻好....
:cry:

別墅

我都係用呢隻 , 最貴係佢
用過huggies ,d料好硬 :tongue:
我呀嫂用緊日本牌子"妮飄",佢話好用又底用 , 佢而家唔再用pampers la , 我想用完呢包轉用"妮飄"
話時話 , 你個仔個肚dum仔好大咩?咁陰公紅晒

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

kat0318,
我無記錯你係咪住粉嶺?我打算訂尿片,係日本

複式洋房

Hi kayingivy,

想問unicharm係邊到訂呀,幾$$呀? 我好多時係卓記買都只剩1包.

我之前不嬲都用pampers,後來pampers轉左made in china後,阿b紅哂.所以試左unicharm,覺得幾好,又cuite wor.但成日買唔到,所以現在用huggies.

伯爵府

我個仔都係出世時用過pampers兩包初生,一包係自己買,一包係姑媽買,後來聽醫院d嬸嬸講話好多日本尿片比pampers好,之後己轉

大宅

kayingivy,

我都係用開unicharm呢隻牌子, 依家用緊新版米奇老鼠裝, 如果你訂貨可否預埋我, 我住係屯門區, 方便你嗎? ?-( ?-(

伯爵府

你會唔會過到

複式洋房

kayingivy,

無米奇老鼠?咁有咩呀?我去唔到條link呀!!

mandypat

伯爵府

check pm

公爵府

carriebaby111

係呀, 我記得去年去bb展, 摸過huggies d片, 都覺得好硬, 所以我唔會買.
今日我就又試返妮飄. 之前買過細碼. 個時阿b d "shi shi"都幾多, 妮飄就唔及得pamper咁好, 個多小時就要換. 如果唔係就好大舊咁. 所以果時就用返pamper.

不過, 時勢唔同喇. 而家pampers係大陸做, 又窄左 (無法喇,我阿b隻髀仔好大隻, 太窄唔得, 好緊), 得個長, 又貴. 所以我今日再試下買返妮飄大碼. 睇下會唔會好d.... 希望好d喇... :cry:

講開佢會肚dum仔.... 唔算大. 有d似michelin個公仔咁囉 :mrgreen:
其實佢而家都係肚臍邊有紅到.... 希望佢快d好返喇.

講開又講, 你重咩唔上下黎傾下計呀?

公爵府

kayingivy

咁你阿b用咩碼?我阿b已用pampers大碼. 妮飄比較細d, 但都買緊大碼...
如果一齊訂, 即係要每人訂幾多到呀?
我未試過呢隻, 唔知阿b o 唔ok...
你可唔可以再send個link黎睇下先, 等我再諗諗先

伯爵府

我個仔

洋房

Hello Kayingivy,
我都有興趣。可以send條link 比我嗎?

洋房

yatyat07,

我子子跟婆婆住屯門, 我都有興趣order。不過前牌買了很多pampers, 我想要下一個月才用完。你有興趣一齊order嗎?

chu_chu_lok

伯爵府

http://www.e twhk.com/member4/baby/h_sale_info/dhggkuszdhjhjk.htm
你copy條link,但唔要space

公爵府

謝謝你呀.

[quote]
kayingivy 寫道:
我個仔

公爵府

謝謝你呀.

[quote]
我個仔

複式洋房

kayingivy,

pls check pm.:lol:

http://www.e twhk.com/member4/baby/h_sale_info/dhggkuszdhjhjk.htm
你copy條link,但唔要space

首頁

尾頁

跳至