懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無人找范德忠醫生做產檢及開刀?

請問有無人找過范德忠醫生做產檢及開刀?
我可能需要找范醫生開刀生孖b, 故十分想知道他的口碑如何? 有無姊妹可以分享一下?

Lemon

大宅

Re: 請問有無人找范德忠醫生做產檢及開刀?

我只係找佢做過一次4D
都OK細心 (我講明係公立生)
解釋都詳細
價錢仲唔貴呢
歡迎參觀我的個人網頁

別墅

Dear bbautumn:

Thanks!!!

Lemon :-P

洋房

I gave birth (natural) in Baptist Hospital in Feb 07. My doctor is Fan Tak Chung. 范德忠醫生手勢非常好.

別墅

Thanks cys0313.

Any mom 找范德忠醫生開刀?

Lemon

複式洋房

范醫生收費要多少呢?地址在何處呢?

別墅

You can search HK doctors in the below link:

http://www.hkdoctors.org/chinese/

lemon

洋房

Doctor fee for natural $8,000, C-section $10,000. Address: Rm.1111, Hang Seng Building, 363 Nathan Road. He is very good & the doctor fee is reasonable.

首頁

尾頁

跳至