自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

換左輕鬆穿既mami......

請問:換輕鬆穿時,d人會否check下印花、片數& barcode係出自同1 set呢?(e.g.印花+片數+barcode全是XL size & 「超級珍寶裝」)因我係BK二手市場代友用$40買了3 set輕鬆穿「超級珍寶裝」片數& barcode,發覺有1 pc barcode並不是「超級珍寶裝」啊! :-( :-(:-(
片數:1 pc 34片 & 2 pcs 42片
barcode:959926(珍寶裝XL 24片) 、975438(超級珍寶裝XL 34片)、975421(超級珍寶裝L 42片)

侯爵府

Re: 換左輕鬆穿既mami........

咁你就比人呃左啦, 佢地應該要check架, 因為普通裝要5套, 珍寶裝就3套己可以換, 仲有喎, 去藥房換好似只可以用珍寶裝果d先可以換架, 如用普通裝5套要去指定地點架

我上次去換果陣, 到相熟藥房, 我見佢都有立過下d barcode架 :-| :-| :-| :-|

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Re: 換左輕鬆穿既mami........

我去baby super換, 個職只都有每個barcode,印花同片數check架...

首頁

尾頁

跳至