跳至

首頁

尾頁

複式洋房

炒咗老細魷魚

無野開心得過炒老細魷魚, 下個月返多一日, 之後半日湊女, 半日同阿媽睇檔, 做自己鍾意做既事, 非常高興!!!!

希望買吓股票, 有啲$賺幫補吓老公, 圍到皮夠生活, 就已經好開心!

God bless!!!

大宅

Re: 炒咗老細魷魚

好羨慕啊 :lol:

我都想好似你咁啊....祝你好運

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

大宅

努力呀~~~~
我精神上支持你
明日之<猩> - 卓彥

複式洋房

多謝呀~~~~~

其實都有啲可惜, 我喺呢間公司做咗差唔多五年, 人工唔係好高, 不過福利幾好, 我而家一年有成18日假架...仲返10點放6點.

可惜唔開心...老細唔爭氣, 奸人永遠當道, 自己無前途.

所以放產假時候諗清楚, 都係家人最緊要!!

遲啲先搵番野做!

侯爵府

jademama:

嘩! 我都好想炒老細魷魚呀! 尤其係今朝見到晞晞仲訓得好 "林" 唔想起身. 但係我要抄醒佢, 帶佢過 62個邊個時! 佢訓得好舒服, 我幾唔願意抄醒佢呀! 唉!!

不過我仲要供樓, 又要save $$ 比晞晞將來用. 仲諗住生個晞妹 / 晞弟. 所以仍然要"為五斗米折腰"

你幫手睇鋪呀? 乜野鋪里架!? 食店呀? 哈!!

複式洋房

唔話你知, 等你生飛滋...hahahahahhahaha

侯爵府

好媽媽勳章

呢句野我第一次聽, 我講開 "心思思"
jademama 寫道:

恭喜你呀~ 祝你既新生活開開心心, 同bb一齊成長呀

侯爵府

如果我真係生左飛滋, 你就要負責我睇醫生既費用!!

複式洋房

唔好啦!! 買支西瓜霜俾你喇...

民房

睇見你們講話,我覺得很開心,你哋很可愛.
我都有買股票,都有些收獲,

侯爵府

西瓜霜 我屋企大把, 因為我老公成日出飛滋架! 頭先去昅過, 有3支噴噴裝 + 3盒口服片片裝. 所以唔該曬, 唔洗買比我喇!!

唔好啦!! 買支西瓜霜俾你喇...

大宅

恭喜哂你喎,
我諗你bb都會好開心, 因為媽媽可以成日培住佢
講開買股票, 我都要揾日做下工課先!!!

複式洋房

吓!? 咁好有收獲? 依期做大閘蟹, 逢買必跌.

novan101 寫道:
睇見你們講話,我覺得很開心,你哋很可愛.
我都有買股票,都有些收獲,

複式洋房

我都做左蟹民呀 :-(
近來我都有諗過炒老細魷魚,不過係想轉工... 我依家係鰂魚涌返工但我住屯門, 想搵份係中/上環返既工,放左工可以快d返到屋企同bb玩

大宅

我都有諗過炒老細魷魚,因為已經收到風在我放產假期間公司"垃垃亂",我下個星期三(6月20日)返工啦,到時睇吓點。
靜靜雞話你哋聽,我昨日去咗見工。haha

民房

""各位媽媽, 小心股市, 外圍的奪利交易盤正在有異動,
希望大家明白, 股票不是零風險的,
建議大家買股票時, 多做些功課,
如果大家有留意各國中央的言論, 就明白我想說什麼....""

以上是我老公"joshuabgirl"近來成日講的話......:)

大家不如多些和baby 玩啦.... :)

大宅

炒咗老細魷魚

我都打算炒老細魷魚,因我住大埔,工作在中環,每天用在坐車時間也要三個鐘左右,而且99喊辛苦,因小B近來厭奶, 每次吃吃均像打交咁! :-( 因此,我老公叫我不要做了,回家自己湊小B,最多慳D。 :cry:
-gaga.com/t/catcatard20070330_-8_My+child+is.png[/img][/url]

大宅

airisBB,
你就好啦老公叫你不要做,我老公話我唔做邊夠錢養BB呀!
:-(

複式洋房

你老公幾過癮喎...

小熊維尼 寫道:
""各位媽媽, 小心股市, 外圍的奪利交易盤正在有異動,
希望大家明白, 股票不是零風險的,
建議大家買股票時, 多做些功課,
如果大家有留意各國中央的言論, 就明白我想說什麼....""

以上是我老公"joshuabgirl"近來成日講的話......:)

大家不如多些和baby 玩啦.... :)

首頁

尾頁

跳至