跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

邊度d蛋糕既cream係fresh cream?

我食蛋糕就一定飛走哂cream,點知個女就鍾意食

知唔知邊度d蛋糕既cream係fresh cream 點都好食過d奶油cream lor!最好有得造半磅就更加好喇 :mrgreen:

侯爵府

Re: 邊度d蛋糕既cream係fresh cream?

jennifer

你講o既fresh cream係咪枝裝噴出黎個隻呀? 如果係, 就好supermarket都有得賣, 成昌百佳個d都會有~

子爵府

gina

stephenie 張相好靚呀

我唔係要支cream wor,我係想訂蛋糕,而個蛋糕入面d cream我要fresh cream

伯爵府

fresh cream同奶油CREAM有咩分別

如果係GINA講歌隻,叫愛護牌,紅色支裝,8佰伴,成昌...有得買

侯爵府

jennifer

係做好蛋糕, 切開一層層中間放個d cream呀ma, 係咪呀? 個d就係個隻啦, 係呀, 係紅色樽架~~

侯爵府

BABALALA 寫道:
fresh cream同奶油CREAM有咩分別

如果係GINA講歌隻,叫愛護牌,紅色支裝,8佰伴,成昌...有得買

bala
奶油cream杰好多, "漏"好多架~

伯爵府

stephenietam 寫道:

bala
奶油cream杰好多, "漏"好多架~
咁我知邊隻la,有d面飽鋪都有奶油飽賣gama,上面有d椰c咁歌隻,都無味ge歌隻cream

平時出面賣歌d旦糕吾係就係fresh cream la咩

男爵府

jen.
你要真正fresh cream 就係BALA同埋step.講個D啦!一係你自己整就一定新鮮啦 但係打到你手軟喎

子爵府

唔係la 化,要自己整 又無工具又從未試過,唔想用佢生日蛋糕黎教飛wor

咁不如問邊間d蛋糕d cream fresh d & 靚d丫 :mrgreen:

男爵府

你問d shop人地實話fresh gopo..........Jen其實咩叫做FRESH CREAM呀
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

未臭係cream之麻,不過食落口就好軟好輕咁,好似食風咁lor,總之就唔要杰撻撻個d lor

男爵府

食風咁 爹是冇食野咁呀
jenniferkwok 寫道:
未臭係cream之麻,不過食落口就好軟好輕咁,好似食風咁lor,總之就唔要杰撻撻個d lor
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

伯爵府

k小姐
出面d旦糕通常都係fresh cream離galabo

洋房

gina

stephenie 張相好靚呀
係呀,佢好靚女呀
祈待...新生命誕生

子爵府

k小姐
出面d旦糕通常都係fresh cream離galabo

係咩 因為我真係極少自己買蛋糕食,我都唔知,我淨係見聖xx同馬xx個d cream成日都好似實轟轟咁

伯爵府

係咩 因為我真係極少自己買蛋糕食,我都唔知,我淨係見聖xx同馬xx個d cream成日都好似實轟轟咁
您個傻瓜,歌D係離GALA,您話見到好實,可能係因為擺得耐,雪得耐啦

子爵府

您個傻瓜,歌D係離GALA,您話見到好實,可能係因為擺得耐,雪得耐啦

sorrli :mrgreen: 唉大魔怪就黎生日,所以要開始諗定!

民房

你可以試吓去葡京酒店入面的餅店或新八佰伴的"老佛爺"訂 Fresh Fruit Cream Cake. 個兩間應該幾新鮮,無記錯唔係好貴, 大約五,六十元一磅, 應該平過聖xx或馬xx掛. 不妨問吓, 好似最少要訂兩磅.

伯爵府

waa,2磅太多,吾岩佢

子爵府

jennyma23

thx. 不過要最少2磅 唔得wor, 我地得4個大人,2隻小魔怪,點食2磅呀,仲要個個都唔好甜點,除左我 :mrgreen:
頂哂龍都係1磅咋

首頁

尾頁

跳至