產前產後

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

聯合醫院產科 ~~

想問下各位姊妹 ~~~~
你地有無 fd 最近響聯合e院生 bb ar ????????
我朋友佢年底會生, 佢怕果度會有好多大6人,
同埋 g ng g 果邊 ge 產科好 ng 好
床位會 ng 會好迫 ar

如果 g ge ng 該報下料 na

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 聯合醫院產科 ~~

琥珀宮

民房

其實宜家政府同私家醫院都一樣噤多太陸人, 我認為應該先知道自己雖要什麼?如果係開刀私家都無妨, 係順產就政府都無錯, 又便宜得多.我有個姐姐係瑪嘉烈生, 姑娘態度無噤好, 另一個姐係浸會生, 兩間醫院都一樣噤多太陸人, 不過講到床位原來浸會仲迫啊! 其實最重要係要生果時唔好噤多人同時生就好.

禁止訪問

男爵府

2019勳章

我剛在聯合生了bb, (6月頭), 以我所見, 產前和產後房都有很多吉床喎, 一d 都唔迫, 而產前房d 姑娘and 嬸嬸都好好人架, but 產後房d 人就惡d, 但都ok la....

keroppipooh 寫道:
想問下各位姊妹 ~~~~
你地有無 fd 最近響聯合e院生 bb ar ????????
我朋友佢年底會生, 佢怕果度會有好多大6人,
同埋 g ng g 果邊 ge 產科好 ng 好
床位會 ng 會好迫 ar

如果 g ge ng 該報下料 na

琥珀宮

Lovelycat 寫道:
我剛在聯合生了bb, (6月頭), 以我所見, 產前和產後房都有很多吉床喎, 一d 都唔迫, 而產前房d 姑娘and 嬸嬸都好好人架, but 產後房d 人就惡d, 但都ok la....

民房

甘都好d~
因為我預產期係11月都係準備係聯合生,不過而家好緊張呀~

首頁

尾頁

跳至
熱門主題