自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

唔知買唔買得過~急, 佢要我覆

有人打來sell times-book 英語小天材, 有60本書, 6隻cd...話原價2xxx now only 得200套有dis.
一sets 加送300個字card...total 7xx...

唔知買唔買得過~~

大宅

Re: 唔知買唔買得過~急, 佢要我覆

我都有個sales成日打來sell我, 不過佢就話有120本書....要$12xx. 不過我唔諗住買, 因為我見有人話香港d大陸書店都有, $3xx咋!

子爵府

係呀, 咁我都唔買, 講真成日買下買下, 跟本就無咁多時間同仔仔 一齊聽, 加上佢地like vcd/dvd 有野睇多d.....

複式洋房

TTeresa 寫道:
有人打來sell times-book 英語小天材, 有60本書, 6隻cd...話原價2xxx now only 得200套有dis.
一sets 加送300個字card...total 7xx...
唔知買唔買得過~~

小朋友需要你陪玩/讀先有興趣架! 如果唔係佢哋一陣就無興趣,咁就浪費晒d錢lu,除非你有兩個小朋友,咁又唔同。

公爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

佢都有打你呀, 我諗住英文書, VCD, DVD等教材都係香港既大陸書店平d, e.g. 旺角新思維, 中英文字咭同故事書好多都會$1x~$2x都有交易

男爵府

2019勳章 BK Milk勳章

旺角新思維, 中英文字咭同故事書好多都會$1x~$2x都有交易

喂!有無地址:我上去睇睇。 

首頁

尾頁

跳至