跳至

首頁

尾頁

大宅

仲有冇12月bb,仲要食夜奶架??

我個b之前都試過介夜奶,會訓8~10小時,
但已經好久的事了。
佢宜家半夜醒左,我唔餵佢的話,比紗巾佢啜拍下佢,
都只可以訓多個幾鐘左右。 即係5~6小時左右
如果比佢食,佢食完訓先可以訓多3~4個鐘。 :-( :-(

大宅

Re: 仲有冇12月bb,仲要食夜奶架??

我都想佢介夜奶呀 :-( ..比咩佢都唔得..一定要飲奶

別墅

I tried to give BMW more milk and even tried to mix a bit cereal with milk @ his last session of milk, but both ways didn't work. He still woke up on time. I gave him water instead of milk then, but he couldn't fall asleep again unless I gave him milk.

別墅

一時時啦 :tongue:

唔比佢食,佢唔訓 ,衰人

子爵府

2018復活節勳章

一時時! 睇下二少心情啦!!:-(

有時食完奶可以訓到7/8鐘架 ,10/11點食奶,6/7點起身!

有時就好似日頭咁,4個鐘,頂多5個鐘, 就半夢半醒咁係床度貝典來典去,細細聲 e e or or, 唔理佢就開始喊,仲越喊越大聲,除左比奶佢食會訓番,點攪都唔肯訓 (包括抱佢,噯佢,比水佢飲,放佢係大床訓....)

我諗佢真係好肚餓,因為我見佢半夜果餐食得仲快過日頭果几餐. (唔駛5分鐘食哂5安奶!!)好似餓左佢好多耐咁!!

大宅

阿~~咁我個b都可能好肚餓吧,因為我埋身餵唔知佢食左幾多,拍佢訓都訓唔"林"係要飲左奶先訓得好"林"
等我仲想同佢戒tim

複式洋房

my baby is still fed in the middle of the night, can't really get rid of late night feeding... have consulted doctor and he said the baby would quit naturally on his own... so I haven't bothered it till now... I am fine as far as he is healthy, eats well and sleeps well....

男爵府

唔知係咪開冷氣之後, BB覺得好乾所以每兩個鐘就會喊一喊, 不過每次飲完水(有時加埋奶咀)就瞓番, 不過我就堅持無俾奶佢飲~~

複式洋房

戒左好耐啦...我個女好早已經自已戒左啦...所以我可以一覺瞓天光啦...真好...

別墅

我個B一個月左右就自已介左,但最近就要睇佢心情喇,佢中意就醒下,拍返佢訓之後過幾個字佢又醒,終于頂唔住就俾佢食,食完就大家都有好覺訓 但老公個衰人就有意見
但佢一時食一時唔食,都唔知點介好
仰望為我們信心創始成終的耶穌。他因那擺在前面的喜樂,就輕看羞辱,忍受了十字架的苦難,便坐在神寶座的右邊。

男爵府

有呀,我個亞b仲未介夜奶
佢係人奶b黎架,無時無刻都要飲奶,半夜都唔例外 :-(

首頁

尾頁

跳至